Emelt kémia érettségi mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Sikerülhet úgy is, ha inkább humán beállítottságú vagyok, de azért a reál tantárgyak sem mennek rosszul?
Hogy lehet rá a legeredményesebben felkészülni?
tegnapelőtt 18:50
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, ez tőled függ. A humánosoknak a reál tárgyak nem szoktak jól menni
2/4 anonim válasza:
Nagyon sokat kell gyakorolni, ezt a tárgyat nem lehet csak magolással meg tényekkel ace-elni. Van az "ötösöm lesz kémiából" c. gyakorló könyv és a megoldása külön. Azt kell szétgyakorolni és akkor tuti lesz a számolásos része. Az elméletnek meg jó a 11.,12. osztályos kémia tk mozaiktól. Ajánlom figyelmedbe a Chembio kémia csoportot Facebookon, ott minden ilyen témáról beszélnek, benne van Lénárt Gergely egy menci magántanár is (kémiások közt van híre, de bioszos is).
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Pont azokat a könyveket vettem meg amiket ajánlott a 2-es:))
tegnapelőtt 21:13
4/4 anonim válasza:
Nagyon szívesen! :) még eszembe jutott, hogy a mozaiknak van feledatgyűjteménye is 11-12. könyvhöz. Ha esetleg olcsóbban szereznél be bármit, akkor szintén van egy jó csopi erre; "Eladó Orvosi tankönyvek". Itt gyülekezik mindenki, akik bejutottak egyetemre és megválnának ezektől.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!