Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha már kétszer kiszórtak az...

Ha már kétszer kiszórtak az SZFE felvételin, akkor van még értelme jelentkezni?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, eddig kétszer felvételiztem. Mindkétszer a második rostán vágtak ki.

Színjátszó körbe jártam gimi alatt, magántanárhoz, magyar nyelvet és irodalmat emelt óraszámban tanultam, de úgy látszik ez sem volt elég. A tavalyi felvételi óta már nem is jártam se tanárhoz, se nem gyakoroltam színjátszást. Nem foglalkoztam semmi ilyen jellegű dologgal. Anyukám erősködik, hogy utoljára próbáljam meg. Ha felvennének, akkor szívesen csinálnám, de már annyira elment a kedvem a felvételitől a kudarcok miatt, hogy nem érzem valósnak az esélyeimet. A jelentkezők huszad részét veszik fel.

Most egyetemre járok, magyar szakra. Ezt is szeretem, csak nincs vele sok jövőképem. Ha felvennének az SZFE-re, akkor azt csinálnám.

Van értelme még kapálózni? Vagy fogadjam el, hogy nem vagyok annyira színész alkat, mint amennyire gondoltam magamról?

tegnap 22:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Sok nagy színész csak sokadikra tudott felvételizni. Ha már a második rostáig eljutottál, akkor valami tehetség biztosan van benned.

Ha az SZFE nem jön össze, vannak például színitanodák is, ott is lehet azért tanulni/sikereket elérni.

tegnap 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!