Van értelme keresztfélévre jelentkezni a szakomra, ha tudom hogy amint lehet átjelentkezem másik egyetemre?
Nos látom félreérthető a kérdésem, bocsi de ezer más dologgal van tele a fejem így erről a még egy alapszak kérdésről nincs is időm normálisan gondolkodni, azért is írtam ki a kérdésem.
Tehát nem a meglévő "szakomra" jelentkeznék, hanem már egyet elvégeztem amiből az újhoz vannak kreditjeim.
Vagy jelentkezem keresztfélévre a távoli egyetemre és rögtön passzivàltatok, majd átjelentkezés után a közelebbi egyetemen csináltatom meg a kreditelfogadást így is ugyanott lennék?
Sanszos, hogy mind a két egyetemet fel kéne hívnom ezekkel a kérdésekkel...
Szerintem elég felesleges lenne jelentkezni most utána meg átjelentkezni, meg kétszer krediteket elfogadtatni (amit mellékesen jegyzek meg, nem biztos, hogy elfognak fogadni, főleg ha az elvégzett alapszak, meg amit elszeretnél végezni két különböző egyetemen van).
Szóval én megvárnám az általános jelentkezési időszakot a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!