Van értelme társadalomtudományi alapszakkal művészeti mesterre jelentkezni? (METU - tervezőgrafika)
Szociológia Ba után csináltam egy mozgókép- és animációkészítő OKJ-t, amiből az első 1 év az illusztrálás, tervezés alapjairól szólt. Nekem ez a vonal nagyon megtetszett, tervezőgrafikára szeretnék jelentkezni a METU-ra. Viszont az alapszak szóba se jöhet több okból is.
Van esélyem teljesen teljesen eltérő Ba végzettséggel mesterszakra jelentkezni?
Olyan ember véleményét kérem, aki METU-ra jár (vagy tanít), tehát aki kompetens a témában. Köszönöm :)
És ezt miért is kell ilyen stílusban közölni? Csak azért mert anonym módon történik itt a kommentelés, nincs szükség a lekezelő stílusra :)
Miből gondolod, hogy nincs mögöttem tehetség? Miből gondolod, hogy nem akarok időt és energiát belefektetni? Miből gondolod, hogy merő lustaságból hagynék ki 3 évet?
Ahhoz, hogy valaki ki tudja tanulni ezt a szakmát, nem feltétlenül van szükség az egyetemre. Az csak egy papír. Én úgy döntöttem, hogy kérem azt a papírt. Nem értem mi ebben a probléma. Kérlek ne feltételezz rólam anélkül, hogy ismernéd a hátteremet. A METU-ról kérdeztem ... nem rajzoktatásról. Nem a privát véleményt kérdeztem, hanem a tapasztalatokat.
De inkább megkérdezem a nyílt napon, mert hihetetlen mit meg nem engednek maguknak az emberek az anonimitás jegyében.
Köszönöm a választ!
Végül a nyílt napon is alátámasztották ugyanezt.
Tudom, hogy már alá lett támasztva , de igen én is tudom igazolni, hogy lehet. :)
Sok sikert! Ne hallgass a negatív véleményekre. ;)
Nézd meg a jogszabályokat róla azért. Nem úgy működik, hogy bárhova jelentkezhetsz egy BA-val.
A 17:29 negatív legyen tisztában azzal, hogy vannak, akiknek nem kell magántanárokkal gürizni magukat. Én kizárólag digitalpainting kurzusokat és könyveket csináltam infó szakgimi mellett és érdekes módon megfeleltem egy pár művészkarnak ettől még. Igaz nem a Budapestiekre mentem, mert koli és utazás problémás nekem, de semmit nem írtak ki, ha teljesen más médiumon csinálod. A rajzalkalmasságin egy gépen rajzoltam és mindenki más a papíron nyomta. Na erre senki nem számítót az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!