Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most mennyire könnyű bejutni...

Most mennyire könnyű bejutni a semmelweis re?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok véleménye érdekel akik most megpróbáltak bejutni és sikerült nekik vagy nem

tegnap 22:28
A kérdező szavazást indított:
Nagyon könnyű volt
Könnyű volt
Nem volt nehéz
Nehéz volt
Szinte lehetetlen
Nem vettek föl
10 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon jó képességű vagy akkor nyilván kirázod a kisujjadból, tehát akkor könnyű

Aki nem az, az nem kerül be.

A pontszámok alapján általánosságban elmondható hogy nehéz. De ez egyenfüggő kinek mi a nehéz.

tegnap 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Ha elütnek a zebrán, jó eséllyel be tudsz oda jutni.
tegnap 23:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szakra? Elég sok mindent lehet ott tanulni, és kb. 140 pont különbség volt tavaly az orvosi és az ápolás és betegellátás szakok ponthatára között.
ma 00:53
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

Simán beengedett a portás a szorgalmi időszakban munkaidőben. Így a bejutásom a SOTE-re könnyű volt.

Éjszaka sajnos nem tudtam bejutni így este 10 és reggel 6 között a bejutás nehéz

ma 07:52
 5/8 anonim ***** válasza:
A fogorvosi és az általános orvosi képzéseken kívül minden szakra nagyon könnyű bejutni. A többi szak nagyon messze van még a 400 ponttól is, szóval szerintem emiatt nem kell aggódni.
ma 10:23
 6/8 A kérdező kommentje:

Általános orvosi szakra gondoltam.

Egyébként valamivel jobb képességű vagyok az átlagnál de nem vagyok zseni.

Viszont már októberben elkezdtem készülni rendesen az érettségire úgyhogy szerintem ez nagy előny.

És a hülye válaszokat kérem mellőzük.

ma 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:

"Viszont már októberben elkezdtem készülni rendesen az érettségire úgyhogy szerintem ez nagy előny."

Nálunk aki orvosira ment, az 11.-ben elkezdett aktívan készülni az érettségire a faktos órákon, külön tanárhoz járt, felkészítő könyvet vett, minden korábbi érettségi feladatsort megoldott, stb. Fél évvel az érettségi előtt elkezdeni készülni nem jelent nagy előnyt. Elég erős gimnáziumba jártam, jó képességű diákokról volt szó, de azért az emelt biosz és kémia így sem sikerült mindenkinek olyan remekül.

ma 11:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Tavaly jártam az iskolába faktos órákra de nem voltak jóak és a megírtam előre hozottba tavasszal a kémia emeltet amire készültem is 2 hónapot önállóan de nagyon szarul sikerült. Úgy hogy nyilván nem a 0-áról kezdtem most el rá tanulni + most magántanárral tanulok rá és komolyabban veszem.

Egyébként meg tavaly összel megírtam a közép kémiát amire csak 1 hónapot készültem önállóan és jól sikerült, tehát az alapok rendben vannak kémiából, csak biológia az amiből mondhatni kevés a tudásom még.

ma 12:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!