Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha 10. osztályos gimnazistakén...

Ha 10. osztályos gimnazistaként most állnál a fakultáció választása előtt milyen irányba indulnátok el? Utána hogyan tovább? Miért?

Figyelt kérdés

nov. 29. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Most az lenne a kérdés, hogy mit érdemes választani a jövőre nézve?

Ha humán irány, akkor történelem, ha reál akkor matek.

Ha inkább valami egészségügyi vonal akkor biológia-kémia.

Attól függ mit szeretnél.

Nálunk 9.-től volt fakultáció, kb. mindegyikre jártam a fentebb felsoroltak közül, mert kerestem az utam.

nov. 29. 20:51
 2/3 SZTANN ***** válasza:
69%

Természetesen olyan tantárgyat, szakot választanék, ami érdekel és amiben elég jó vagyok. Mivel valószínűleg olyan irányban fogok majd továbbtanulni. Fontos, de azért még nem egy végzetes döntés.

(Talán egy picit befolyásolna az is, mennyire kedvenc vagy nem kedvenc a fakt tanára - már ha egyáltalán lehet tudni.)

nov. 29. 20:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Matek infó faktra mennék.

Eredetileg matek kémiát csináltam.

Egyetemen meg a pályaválasztásomon nem változtatnék. Mivel csak 12. félévkor jöttem rá merre tovább, ezért nem tudtam mi legyen matek mellett a másik fakt. Utólag az infó lett volna leghasznosabb, de nincs nagy jelentősége esetemben. A matek fakt viszont nagyon fontos volt.

nov. 29. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!