Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet-e emelet matek érettségi...

Lehet-e emelet matek érettségit írni úgy, hogy nem járok faktra?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a matekot, (és jó is vagyok belőle), viszont az orvosi miatt biosz-kémia faktra megyek majd valószínűleg, mert a matek-kémia párosítással nem tudom mi lehetnék!

szept. 2. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
ÉS mi értelme a három emeltnek?
szept. 2. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, ha jó vagy belőle lehet. Ha most mész 11.-be, akkor még két éved van. Az nem árt ha van érzéked a matekhoz, de a neheze az lesz, hogy rendszeresen gyakorolj, haladj magadtól, és a begyakorolt feladatoknál pontos is legyél, írj ki mindent, ne számolj el semmit. Veszel pár gyakorlókönyvet meg tankönyvet és meglesz, ha magántanárhoz jársz annál inkább, de ha nem jársz akkor is.
szept. 2. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem kötelező faktra járni az emelt ez (és ha faktra járnál, akkor is mehetnél középszinten).

A matek emeltet egyébként erős középszintű tudással is meg lehet írni jóra, mivel nagyon minimálisan érinti a konkrét emelt szintű anyagot (határérték-számítás, deriválás, integrálás). Igazából a feladatok többsége csak túlkomplikált középszintű feladat.

szept. 2. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
*emelthez.
szept. 2. 17:52
 5/7 A kérdező kommentje:
kedves első válaszoló! a kérdésedet megválaszolva; ha esetleg nem ilúgy alakulna az orvosi egyetem, akkor is legyen mihez nyúlnom! inkább ha lehet több mint kevesebb, nemde? veszteni nem vesztek vele.. a többi válaszolónak nagyon köszönöm🥰
szept. 2. 20:36
 6/7 Baluba ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz. Ne halgass a károgókra, én is 6 tárgyból érettségiztem, 3 emelttel. Just for fun, illetve hátha később jól jöhet.
szept. 3. 11:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, csak tudatosság és szorgalom kell hozzá.
szept. 8. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!