Hol tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Kommunikáció és médiatudományt szeretnék tanulni, ugyanis televízióban szeretnék háttérmunkáskémt elhelyezkedni. Mégis, hol kapnám a legjobb képzést erre a célra?nov. 22. 13:32
1/6 anonim válasza:
Szerintem nézz ki pár helyet és menj el nyiltnapra. Amúgy teljesen mindegy hogy hol szerzel diplomát, a munkaerőpiacot csak a munkatapasztalat érdekli
2/6 anonim válasza:
Ez a pálya manapság irdatlanul telített. Az évenként végzettek közül azok, akik a médiapiacon akarnak elhelyezkedni, többszörösét teszik ki az évenként megüresedett ilyen álláshelyek számának. Következésképpen ha nincs protekciód, igen nagy az esélye, hogy végzés után nem találsz ilyen állást, akármelyik egyetemen is szerezted a diplomádat, még akkor sem, ha tehetséges vagy. Ezt fontold meg nagyon, mielőtt három évet rászánsz erre az életedből.
3/6 anonim válasza:
Meg kellene nézned, hol van ilyen jellegű specalizáció, vagy hol hangsúlyos ez, de jelenleg nem ilyen végzettségű emberekkel van tele a TV.
Meg egyébként milyen háttérmunkára gondolsz? Sok feladathoz diploma sem kell.
4/6 A kérdező kommentje:
Kreatív producer szeretnék lenni, nyilván tudom, hogy évtizedek kellenek, mire egy ilyen állásban tudnék dolgozni. Értem amit mondtok, de akkor mégis mit kellene tanulnom? Szerintem ez az a szak ahonnan el lehetne indulni és mégsem "büfé".
nov. 24. 13:07
6/6 anonim válasza:
#4: Szerintem ilyen céllal első lépésként inkább a "Televíziós műsorkészítő" BA (alapképzés) javasolható, mint a kommunikáció- és médiatudomány. Persze nem leszel rögtön végzés után producer, de legalább a televíziós szakma alapjait elsajátíthatod, s ez is már valami. De ezen a területen sem érvényesülni, sem feljebb lépni nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!