Mikor felejtitek már el az egyetemet? Hogy nem zavar titeket?
Szaros szakmákkal sokkal jobban keresünk, mint a diplomások többsége.
Elmennek a fiatalok ezredik mérnöknek, kétezredik jogásznak, háromezredik gazdásznak. Miközben egy klímás, fodrász stb kétszer annyit keres 😂. Nem érzitek szégyennek? Sőt felénk már a tehenészetben megadják a szenior gazdász, mérnök fizetést a tehénfejőknek (nettó 600, Heves). Én elsüllyednék a szégyenemben, ha egy kukás, tehénfejő 80-as IQval, 8 általánossla annyit keresne, mint én szenior diplomásként. Sőt ha közferàban dolgozol diplomásként, akkor még jóval többet.
Ez hogy nem zavar titeket? Miért nem tanultok inkább normális szakmát?
Na véletlenül elküldtem. 😅
Van aki elhiszi, hogy nyári gyakorlatos gépészmérnök nettó 600 ezret keres? Csak szólok, hogy a pesti fizetési statisztikák szerint ez kb medior szint Pesten. Nem egy szaros gyakornok. Legközelebb hihetőt hazudj.
Ettől jobb kezdő fizetésért? Normális vagy? 😂 Talán bruttó 600 ezret megkapja. Könyörög neki? Amikor évente szarjàk az egyetemek a gépészmérnöket...
Tanulj meg hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!