Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mikor felejtitek már el az...

Mikor felejtitek már el az egyetemet? Hogy nem zavar titeket?

Figyelt kérdés

Szaros szakmákkal sokkal jobban keresünk, mint a diplomások többsége.

Elmennek a fiatalok ezredik mérnöknek, kétezredik jogásznak, háromezredik gazdásznak. Miközben egy klímás, fodrász stb kétszer annyit keres 😂. Nem érzitek szégyennek? Sőt felénk már a tehenészetben megadják a szenior gazdász, mérnök fizetést a tehénfejőknek (nettó 600, Heves). Én elsüllyednék a szégyenemben, ha egy kukás, tehénfejő 80-as IQval, 8 általánossla annyit keresne, mint én szenior diplomásként. Sőt ha közferàban dolgozol diplomásként, akkor még jóval többet.

Ez hogy nem zavar titeket? Miért nem tanultok inkább normális szakmát?

szept. 24. 16:13
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Hajajj #30-as válaszoló! Mindjárt jön a kérdező és megszakérti, hogy hazudsz és vagy ez csak nagyon - nagyon ritka kivétel.
okt. 3. 11:28
 32/36 A kérdező kommentje:
Igen hazudik a 30-as
okt. 7. 07:37
 33/36 A kérdező kommentje:

Na véletlenül elküldtem. 😅

Van aki elhiszi, hogy nyári gyakorlatos gépészmérnök nettó 600 ezret keres? Csak szólok, hogy a pesti fizetési statisztikák szerint ez kb medior szint Pesten. Nem egy szaros gyakornok. Legközelebb hihetőt hazudj.

Ettől jobb kezdő fizetésért? Normális vagy? 😂 Talán bruttó 600 ezret megkapja. Könyörög neki? Amikor évente szarjàk az egyetemek a gépészmérnöket...

Tanulj meg hazudni.

okt. 7. 07:40
 34/36 anonim ***** válasza:
#30 azért azt tegyük hozzá, hogy idegenvezetőnek lenni sem csak móka és kacagás. Onnan tudom, hogy én is tanultam. A végzettséget tényleg lebüfészakozza mindenki, a munkát magát viszont soha többet nem csinálnám. Egyrészt szinte minden csoportban van agresszív, okoskodó, részeg, büdös, komoly egészségügyi problémával küszködő és látványosan buta utas is, mármint átlagosan ezek közül legalább 3. Őket is tudni kell kezelni az összes hülye kérdésükkel és extra kívánságukkal együtt. Ha a helyszínen bármi nem úgy van, ahogy kellene, azért az idvezt teszik felelőssé, pedig legtöbbször tényleg nem rajta múlik. Azt is neki kell megoldania, ha a kedves utas a második méter után eltéved, megsérül stb. Mindezt reggeltől estig elegánsan, mosolyogva - és természetesen éjszaka is készenlétben, hiszen ki máshoz fordulna idegenben az utas, ha mondjuk hirtelen belázasodik vagy ételmérgezést kap...
okt. 7. 07:55
 35/36 A kérdező kommentje:
#34 Ezek aztán komoly feladatok 😂
okt. 7. 12:02
 36/36 anonim ***** válasza:
67%
#35 próbáld ki egy hétig, utána gyere vissza referálni. Azt nem írtam le, mivel magától értetődik, hogy egy használható idegenvezető minimum 2 idegen nyelven tárgyalóképes, a helyszínekről pedig mélyreható tudással rendelkezik. De mindegy is, nem akarok senkit meggyőzni semmiről. Csak annyit szerettem volna mondani, hogy nem minden annyira rózsaszín, mint amilyennek első látásra tűnik.
okt. 7. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!