Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Más se tudja mit kezdjen az...

Más se tudja mit kezdjen az életével? 23/L

Figyelt kérdés

Van két szakmám,dolgoztam csomó helyen de nem vagyok boldog.

Nem tudom hol lennék az,mit tanuljak,mit csináljak,hova menjek.

Más is érezte /érzi ezt hogy megállt az élet ,és nem tudja mit csináljon?

szept. 15. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Nem
szept. 15. 09:16
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Kezdd azzal, hogy mitől nem vagy boldog? Ennek rengeteg oka lehet és nem feltétlenül az, hogy nem vagy jó helyen, vagy nincs még a kezedben a megfelelő szakma.

Ezt kéne felderítened, mert annak is nagy az esélye, hogy a 10. szakma "kitanulása" után sem találnád a helyed. Lehet magaddal nem vagy rendben, lehet a párkapcsolatoddal, lehet a családoddal, lehet a környezeteddel stb.

szept. 15. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
Hidd el elég sokan. Ennek ellenére több 100 ezer sori munkás is bejar dolgozni.
szept. 16. 05:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyanígy 23/L vagyok. Négy szakmám van, 3 éve dolgozom, most kezdtem az egyetemet, van egy csodás párom, és nem vagyok boldog. Nem tudom már mi tenne boldoggá, vagy mit kéne csinálnom, hogy az legyek végre.
szept. 19. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!