Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mennyire elfogadha...

Szerintetek mennyire elfogadható, ha valaki 26 évesen nem tudja, mit kezdjen az életével?

Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 06:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiddel nagyon sokan vannak még igy ezzel
2018. aug. 28. 06:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kelle tudni. Csak.csinálj valamit, azt csőh...

Vagyis én így vagyok

26f

2018. aug. 28. 07:28
 3/5 A kérdező kommentje:
A szüleim eltartanak, mert részesülök a családi vállalkozásból. Csak az a baj, hogy így úgy érzem, semmi tétje nincs az életemnek. Nem tudom eldönteni, mi legyen belőlem.
2018. aug. 28. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Pàlyázz mindenhova es próbálj ki minden melot. Alakulni fog az ízlésed.

Én pl arra jöttem rá egy rakás melohely után, hogy egyedül akarok dolgozni. Mindig erről álmodoztam.

Aztán felvettek mindenhova ahova csak egy főt kerestek .

Kezdtem ugye eladokent, de átmentem egy aluljáros kisüzletbe üzletvezető/eladonak. Imádtam. Most leírhatnám igy az összes lépcsőmet, most épp magas helyen vagyok már vezető

2018. aug. 30. 08:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Elsősorban a szüleid voltak a hibásak (18 éves korodig) mert nem tanítottak meg az önállóságra. 26 évesen már te is hibás vagy, hogy céltalanul lébecolsz. Kezdj el körülnézni a világban és elindulni a legszimpatikusabbnak tűnő úton, mert előbb utóbb eljön az idő, hogy önálló kell, hogy legyél. Addigra jó lenne egy kis gyakorlatot szerezni benne, nem akkor kapkodni, hogy mi is történik körülöttem...
2018. aug. 30. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!