Mért várják el hogy valaki már fiatalon tudja mi szeretne lenn mihez kezdjen az életével?
Figyelt kérdés
Hiszen erre csak akkor jöhet rá ha már élt egy bizonyos időt és megtapasztalt különböző dolgokat amiktől rálátása lesz valamennyire a dolgokra.2018. szept. 9. 21:40
1/5 anonim válasza:
Valóban hamar kell pályát választani, nekem ebben szüleim, főként Apu segített, 16 évesen kellett olyat választani aminél a legfontosabb volt hogy jó fizetés mellett dolgozz, akkor is ha koszos lesz a kezed. Hegesztés mellett döntöttem mert azt lehet alkalmazni hétköznap otthon is.
2/5 anonim válasza:
Már 18 éves korodra biztosan tudod mik érdekelnek. Általában olyan problémákba szoktak ütközni az emberek, hogy túl sok dolog érdekli őket és nehéz eldönteni, hogy mi legyen az az egy dolog.
Itt jöhet szóba a karrierben lévő anyagi és fejlődési lehetőségek.
Így nem nehéz dönteni.
Talán még az lehet bajban, aki rájön, hogy nem akar bolti eladó lenni, de még sem akar egyetemre menni és azon kell agyalnija, hogy mit tudna megtanulni, hogy ne legyen minimálbér közeli fizetése. Ott tényleg bajok lehetnek.
3/5 anonim válasza:
Első, én is hegesztő vagyok, pacsi! :D
5/5 anonim válasza:
Mindenkinek a saját döntése mi akkar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!