Mit tud enni az-az ember aki elvesztette a hitét és nem tudja mit kezdjen az életével ?
Hálásnak kell lenni az igazán fontos dolgokért ez persze így van ( család , egészség , barátok , stb . )
De mindenkinek van valami álma ebben a sokszor igazságtalan világban.
Ti voltatok már úgy , hogy annyira padlón voltatok lelkileg hogy kívülről úgy tűnik minden rendben viszont minden nap felteszitek a kérdést magatoknak “mi a célja velem istennek “ vagy “mi az én igazi célom “ “ki is vagyok én valójában? “
Mit tud enni? Pizzát. Vagy bármit.
Ha neked van egészséged, családod, barátaid, akkor légy hálás, és ne rinyálj. Nekem pl se egészségem, se családom. Ahhoz képest már jelentéktelen, hogy az életcélomat se sikerült megvalósítani. Komolyan, egyesek jó dolgukban azt sem tudják, mit csináljanak...
Hosszú időbe telt mire ki tudtam mondani, hogy szarul vagyok.
Attól, hogy van családom, párom, barátaim még nem kötelező teljesnek éreznem magam. Másnak ezeknek a fele sincs meg mégis tökéletesen vannak és boldogok.
Nyilván fontosak ezek is, de egy idő után természetessé válik, hogy ott vannak és számíthatok rájuk. Nyilván egy idő után kitolódik ez az érzés és többre vágyok. Új hobbik, tanulás stb. Bármi ami hozzám tesz valamit.
Miért ne érezhetném magam rosszul, ha azt érzem kevés barátom van? Ez nem egyenlő azzal hogy nekik nem örülök, nem szeretem őket és nem keresem a társaságukat. Ez csak azt jelenti, hogy jó lenne még valaki(k), akivel tudok jókat beszélgetni, új dolgokat kipróbálni vagy valakire kíváncsi lenni úgy ahogy van. De emellett miért ne tarthatnám meg a régi barátaimat?
Ismét hülye példa. Ha szeretem a munkámat és a kollégákkal is inkább barátok vagyunk szinte attól még miért ne mehetnék máshova is dolgozni? Beugrósnak, mellékállásba? Miért ne akarhatnék új dolgokba bele látni? Több pénzt kapni? Új embereket megismerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!