Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van aki szintén nem tudja mit...

Van aki szintén nem tudja mit kezdjen az életével?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, idén végeztem egy okj-s tanfolyammal fitness témában.Nem látok nagy esélyt, hogy ebben elhelyezkedjek, főleg, mert úgy érzem nem vagyok elég felkészült a témában, képezném még magam, de ugye ahhoz pénz kell...Ha minden jól megy összejön most egy állás, ami tökre bejön, csak egyszerűen nem tudok dönteni, hogy tanuljak, dolgozzak menjek külföldre....Nagy rajtam a nyomás, mert úgy érzem hogy rohan az idő én meg vesztegetem azt...nem tudom mi a helyes döntés, hogy mihez kezdjek.Egyébként álmom, hogy zenéléssel foglalkozzak, és erre is túlságosan rágörcsölök...mit tegyek, hogy a legjobb döntést hozzam? úgy érzem, hogy csak elvesztegetem a fiatalságomat és az idő elrepül fölöttem...
2015. aug. 25. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
19 lány vagyok,nemsokára 20,de nem tudom hogy külföldre menjek-e dolgozni,vagy itthon továbbtanuljak(ahhoz emelt szintűt is kellene előtte csinálnom,de utálok tanulni)...viszont nem szívesen lennék takarítónő,akkor sem ha sokat keresek....szóval valaki nekem is megmondhatná,mihez kezdjek....(bocs hogy nem válaszoltam a kérdésedre,nem tudok rá válaszolni....)
2015. aug. 25. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
18 Fiú, hát szintén abba az irányba haladok amiben te most vagy, programozó leszek, de rühellem az informatikát, mentem volna cukrásznak, nemtom , de énse nagyon tudom mit kezdjek magammal a suli után, de majd eldől remélem
2015. aug. 25. 23:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Legalább nem csak én vagyok ilyen bizonytalan, döntésképtelen..:)

1-es: ha van olyan dolog amivel esetleg szívesen foglalkoznál és nem is kell sokat tanulni..!? mármint nekem ez a sportos dolog pont olyan volt:) külföldön meg nem feltétlen csak takarító állást találsz, több ismerősöm van akiknek egész jó állásuk van kint

2-es: szerintem mindenképp olyat tanulj amiben legalább egy kis örömöd leled :)

2015. aug. 26. 12:43
 4/8 anonim válasza:

21 éves vagyok és nem igazán volt soha erősségem a tanulás mert nagyon nehezen ment.

Megcsináltam egy 2 éves okj-s cuccot érettségi után mert hallgattam a szüleimre, de nem tudok elhelyezkedni mert nem volt gyakorlatunk stb.

Szerettem volna lenni rendőr de a fizikain nem feleltem volna meg(vagyis így gondoltam)így feladtam az álmom.

Büntetőjogász is szívesen lettem volna de.. ehhez rengeteget kellett volna tanulnom.

Szóval igen rajtad kívül még van olyan aki nem tudja mit kezdjen.

Most van pár cél, az hogy elkezdek dolgozni valószínű ebből tesco vagy egy gyár lesz és mellette megpróbálok németezni, aztán ha lesz lehetőségem talán kimenni mert itthon nincs jövőképem nagyon elkeserítő.

Tanárnak is eltudnám magamat képzelni szóval ha esetleg hazajönnék és már menne a német lehet elkezdeném levelezőn . Mivel eddig kb. nem igazán tettem semmit az álmaimért ezért ezen megpróbálok változtatni.. nem vagyok büszke magamra. De úgy gondolom 21 évesen még nincs késő.

Sok sikert az életben!

2015. aug. 26. 18:05
 5/8 A kérdező kommentje:
A tanári pályával én is kacérkodtam...majd meglátjuk. Köszönöm, neked is sok sikert!
2015. aug. 26. 20:13
 6/8 anonim válasza:
Én is így vagyok. De én valahogy nagyon nyugodt típus vagyok. Csak várom, hogy mit hoz a holnap. Valami biztos kialakul, mire nem is számítanál. :) 20/F
2015. aug. 27. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:
19 éves fiú vagyok és lehet hogy hülyeséget mondok és ne is haragudj de ezt nagyon elcseszted...OKJ-s képzést végeztél fitnessből de az-az álmod hogy zenéléssel foglalkozz és azzal keresd meg a pénzed. Akkor miért nem azzal kezdted még anno jó pár évvel???
2015. aug. 31. 22:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Mivel szeretem a sportot is, ezért ez reálisabbnak tűnt, meg nem kapok túl nagy támogatást ezzel a zenéléssel kapcsolatba a családomtól, tehát így tizenévesen nem igazán tudtam, hogy mihez kéne kezdenem..:)
2015. szept. 1. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!