Van aki szintén nem tudja mit kezdjen az életével?
Legalább nem csak én vagyok ilyen bizonytalan, döntésképtelen..:)
1-es: ha van olyan dolog amivel esetleg szívesen foglalkoznál és nem is kell sokat tanulni..!? mármint nekem ez a sportos dolog pont olyan volt:) külföldön meg nem feltétlen csak takarító állást találsz, több ismerősöm van akiknek egész jó állásuk van kint
2-es: szerintem mindenképp olyat tanulj amiben legalább egy kis örömöd leled :)
21 éves vagyok és nem igazán volt soha erősségem a tanulás mert nagyon nehezen ment.
Megcsináltam egy 2 éves okj-s cuccot érettségi után mert hallgattam a szüleimre, de nem tudok elhelyezkedni mert nem volt gyakorlatunk stb.
Szerettem volna lenni rendőr de a fizikain nem feleltem volna meg(vagyis így gondoltam)így feladtam az álmom.
Büntetőjogász is szívesen lettem volna de.. ehhez rengeteget kellett volna tanulnom.
Szóval igen rajtad kívül még van olyan aki nem tudja mit kezdjen.
Most van pár cél, az hogy elkezdek dolgozni valószínű ebből tesco vagy egy gyár lesz és mellette megpróbálok németezni, aztán ha lesz lehetőségem talán kimenni mert itthon nincs jövőképem nagyon elkeserítő.
Tanárnak is eltudnám magamat képzelni szóval ha esetleg hazajönnék és már menne a német lehet elkezdeném levelezőn . Mivel eddig kb. nem igazán tettem semmit az álmaimért ezért ezen megpróbálok változtatni.. nem vagyok büszke magamra. De úgy gondolom 21 évesen még nincs késő.
Sok sikert az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!