Ti örülnétek, annak ha egyedül ebédelnétek, akkor odamenne hozzátok valaki csak úgy beszélgetni aki szintén egyedül ebédel?
Pl.Mekiben
Az a helyzet hogy nincs társasági életem, szeretnék ismerkedni. Általában otthon ebédelek de ha anyum nem főz akkor elmegyek pl mekibe. Csakhogy nincs kivel, van pár barátom de ők bejárósok, így suli után rögtön mennek haza.
Szerintetek ha odaülnék valakihez aki kb velem egykorú, akkor örülne? Vagy elküldene? Mármint nem biztos hogy oda merek menni valakihez. Ti ismertetek így meg valakit akivel régóta jó barátok vagytok?
15/L
Nem. Egy 15 éves lánytól megkérdezném, hogy mit akar tőlem, és ha azt mondja, hogy csak beszélgetni, elküldöm.
Ha idősebb ember ugrik oda hozzám hogy beszélgessünk, megkérdezem hogy mit akar lopni és válasz várás nélkül elküldöm.
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen én sem arra gondoltam, hogy odaülök egy 30 éves férfihoz.
Én pl nem szeretek egyedül lenni (ebédelni) én örülnék ha valaki odajönne hozzám (aki velemkorú) de mindenki más és mindenkinek más a véleménye.
Én is megijednék egy 30-as pasi közeledésétől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!