Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ki milyen iskolát javasol egy...

Ki milyen iskolát javasol egy majdnem teljesen 5 tanulónak...hova menjen tovább ha nincs semmi elképzelése ,álltalános iskola utan/fiú/?

Figyelt kérdés
szept. 11. 06:30
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Aha, és már 16 is elmúlt...
szept. 11. 06:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs semmilyen elképzelése és jók a tanulmányi eredményei, menjen valamilyen gimnáziumba. Onnan még bármi lehet belőle.
szept. 11. 06:53
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
HÍD-program
szept. 11. 07:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit 2# mond, csak döntse el legalább 10 végéig, hogy milyen egyetemre akar menni.
szept. 11. 07:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó gimi. De tényleg jó legyen, ne olyan putri, mint amilyenben én jártam(sem fakt, sem edzési lehetőség, sem erasmus, semmi).
szept. 11. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amilyenbe*
szept. 11. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szerintem érdemes lenne elmenni különböző nyílt napokra majd középiskolákban hátha megtetszik neki valami. Én egy ilyen iskolalátogatáson jöttem rá mit szeretnék csinálni. Esetleg szétnézni hogy a környéken milyen iskolák vannak, lehet felkelti az érdeklődését. De igen ahogy mondták többen, egy jó gimi is jó lehet.
szept. 12. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!