A második szakképesítésem fizetős oktatásban vettem részt, már csak a vizsgadíj van hátra, vissza tudok bármit is igényelni az alapján, hogy az első két szakma ingyenes?
Figyelt kérdés
Lehetséges a már befizetett pénz visszaigénylése, ha nekem ez a második szakmám, ami elviekben ingyenes?szept. 6. 14:01
1/5 anonim válasza:
Mármint iskolarendszerűben vettél részt? Mert 25éves korodik van 2 ingyen, tehát nem is tudom hogy tudtál volna fizetni érte. Ha magán suliban mentel felnőttképzésre, ami általában feleannyi idő, az fizetős.
2/5 A kérdező kommentje:
Estin voltam magán suliban, de még nem vagyok 25. Most jöttem rá, hogy itt is lettek volna államilag finanszírozott helyek, ezért érdekel, hogy van-e valakinek tapasztalata a visszaigénylésben.
szept. 6. 14:16
3/5 anonim válasza:
Gondolom amire te jelentkeztél az tanfolyami rendszerű gyorsabban elvégezhető, ha iskolarendszerűre jelentkeztél volna fizetned sem kellett volna, tehát nem tudsz. Olyat még nem hallottam hogy véletlen kifizetették a diákkal majd neked kell szólni hogy jogosult vagy a díjmentes képzésre.
4/5 SZTANN válasza:
NEM. Olyan egyetlen iskola sem létezik, hogy a már befizetett tandíjat, a már felvett órák, vizsgák után visszafizetnék. Mindegy, hogy utólag rájöttél, lehetett volna ingyenes is (ha fizettél, akkor te nem az ingyenesre jártál).
Amit még nem fizettél ki, annak érdemes utána érdeklődni, nem lehet-e, nem jár-e neked ingyenesen.
5/5 anonim válasza:
Szakképzési centrumban ingyenes 2 képzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!