Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az előző iskolámban megkérdezt...

Az előző iskolámban megkérdezték hogy most hova járok. Meg kell mondanom?

Figyelt kérdés

Az előző iskolámban megkérdezte a volt osztályfőnököm hogy most hova járunk/dolgozunk, mivel tavaly érettségiztünk elvileg egy dokumentumot kell írnia az iskolának hogy ki hova jár. Most engem az érdekel hogy köteles vagyok e megmondani hogy most mit csinálok.

(Tovább tanulok nem az van hogy azért nem akarom megmondani mert nem)

szept. 5. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Nincs ilyen, hogy neki ezzel kapcsolatban dokumentumokat kell írkálnia... Ez egy hülyeség.

Nem vagy köteles megmondani.

szept. 5. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A pályakövetési kutatásokban való részvétel természetesen önkéntes. Ez az egyik oka annak, hogy az ilyen kutatási eredményeket nem szabad készpénznek venni. Mindenesetre nekem kicsit nehéz megértenem, miért titkolod a volt iskolád előtt, hogy jelenleg hol tanulsz. Gondolom, ennek talán valamilyen lelki oka lehet.
szept. 6. 09:02
 3/3 SZTANN ***** válasza:
0%

Semmire sem vagy kötelezhető. Természetesen. De természetesen semmiféle elfogadható indok nem létezik, ami miatt meg ne mondhatnád.

De azért, ha az előző iskoládhoz ilyen minImálisan normális viszony sem fűz - hát az alaposan minősít TÉGED.

Miért titkolnád? Szégyelled? Felvágsz rá? Irigyled tőle ezt a pici infót?

- BETEG VAGY.

szept. 6. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!