Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Már lassan középkorú, 35 év...

Már lassan középkorú, 35 év körüli egyénként mennék egyetemre (orvosi), hol találok biosz és kémiás "közösségeket,tanulós csoportokat" a neten? Hol fórumoznak a mai fiatalok? :)

Figyelt kérdés
Már idős vagyok a mai korosztályhoz és egyáltalán nem vagyok benne a mai "gamer/kocka" világban. Hallottam fél füllel, hogy már a régi index fórumhoz hasonló közösségek a faceről is eltűntek... szóval olyasmikre gondolok, mint a reddit fóruma. Hol lehetne még bioszos közösségbe csatlakozni?

aug. 15. 11:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
Google a barátod
aug. 15. 11:54
 2/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem fikazni akarlak de 35 evesen mik a terveid? Hany evet fogsz tanulni mire munkat vallalhatsz? Milyen orvos lennel?
aug. 15. 11:56
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Ki tart el, amíg tanulsz? Ez nem egy olyan szak, ami mellett lehet dolgozni... Fog még az agyad? Elég finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy ezen a szakon vért lehet pisálni.
aug. 15. 12:16
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem te teljesen el vagy tévedve. Mi a bánat köze van a gamer/kocka világnak az orvosi egyetemhez?

Ahogy előttem is írták, ez a vért pisilős téma. Voltak orvosira járó szobatársaim, reggel 6-tól éjjel 2-ig magoltak mindennap, vizsgaidőszakban még annyit sem aludtak. Bírni fogod 35 évesen? Miből fogsz élni?

Egy jó különtanárt keress, mit akarsz te ilyen tinglitangli "tanulós csoportokkal"? Ez nem Waldorf ovi!

aug. 15. 12:40
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
nem bioszos közösség kell, hanem elolvasni a tájékoztatót, és rádöbbenni, hogy szakmai felvételi vizsgát tehetsz, amihez a korábbi évek érettségi feladatait kell bevágni, mert abból állítják össze...
aug. 15. 12:47
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Facebookon az érettségi 2025 csoportban, valamint vannak biosz-kémia csoportok is, ha beírod találsz és ott szoktak segíteni.

Viszont arra készülj, hogy 41 éves leszel mire rezidens leszel és kb 45 mire azt fogják neked mondani, hogy egy fiziológiás sóoldatot már rendelhetsz önállóan a betegnek (ebbe a csúszásokat nem számoltam bele).

aug. 15. 12:56
 7/17 anonim ***** válasza:
79%
#6 még azt tedd hozzá, hogy 45 éves korától kap kezdő gyakornoki bért, az egyetemen eltöltött idő pedig nem számít bele a nyugdíjba
aug. 15. 13:00
 8/17 anonim ***** válasza:
30%
Én nem vagyok benne a témában, de amit számoltatok, 6 év, abban benne van szakosodás is? Tehát így nem csak egy általános orvosi végzettség lesz?
aug. 15. 13:09
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
#8: Nincs. 6 év az általános orvos (csúszás nélkül, ami ritka). Szakosodás minimum még 2-4 év.
aug. 15. 13:23
 10/17 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy hozzátenném, hogy anat II-n 150-ből 40-en mentünk át anno...
aug. 15. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!