Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt olyan aki a bge-n...

Van itt olyan aki a bge-n Üzleti információ elemző szakriányon tanul/ végzett?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy milyen programokat használtatok, illetve hogy a milyen munkakörbe helyezkedtetek el ?

júl. 17. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Word + Excel, mivel titkárnőnek nem vettek fel ezért most sütöm Domi Mekis Kedvencét a mekiben.
júl. 17. 21:24
 2/6 anonim válasza:

Szia!

Ez a specializácizó következő félévben el fog indulni, mert akkor szívesen felvenném második specializációnak?

júl. 18. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen elindul
júl. 18. 22:56
 4/6 anonim válasza:
100%

Na ennek örülök, ha vége az egyetemi informatikai rendszer karbantartásnak akkor megpróbálok jelentkezni erre a specializációra is.

Eredetileg én is erre akartam jönni csak olyan kevesen jelölték meg első helyen, hogy úgy voltam vele, hogy biztos nem fog elindulni, ráadásul a hallgatói ügyfélszolgálat azt írta nekem, hogy 20 főtől indítják el a specializációt.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, én annyit tudok magáról a specializációról, hogy az excel mellett SPSS-ben dolgozunk, ami nem a legjobb szoftver mert munkahelyeken sehol nem alkalmazzák, de szerintem az elméleti részt, jól meglehet tanulni vele.

Ezen kívül tanulunk arról, hogy hogyan kell készíteni kérdőívet, illetve van nemzetközi számvitel is ami engem amúgy is érdekel.

Elhelyezkedési lehetőségekről és nem tudok sokat, igazából mindenki a szakon ugyanazt a diplomát kapja, csak benne lesz, hogy milyen specializációt végeztél.

júl. 19. 21:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az infót, arról tudok hogy mindenki ugyan azt a diplomát kapja, nekem majd csak jővőre lesz spec választás és nem tudom hogy megérné e ezt választani fő specnek.
júl. 21. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Onkormanyzatok, KSH, Miniszterium ilyesmik, szoval kozszfera leginkabb.

Ha jovore lesz spec valasztas neked, akkor meg raersz ilyenen gondolkodni. Igy ha belegondolok, meg statisztika orad sem volt. Siman lehet, hogy nem fog tetszeni. Nem a kedvedet akarom elvenni, de eleg gyenge a stat oktatasa a suliban. Tanarok sem a legjobbak (specen sem). Nem veletlenul jelentkeznek kevesen erre.

aug. 25. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!