Pszichológia vagy gyógypedagógia éri meg jobban? Melyikkel lehet jobban elhelyezkedni?
Jövőre kell döntsek arról, hogy mire menjek és már egy ideje ez a két szak érdekel nagyon, de nem tudom melyik éri meg jobban, mennyire lehet ezekkel elhelyezkedni és melyik lenne esetleg a jobb? ELTE-re szeretnék egyébként menni, ez még nem biztos csak egy opció, de nem tudok a két szak közül választani, ugyanúgy tetszik mindkettő. Hallottam már, hogy a pszichológia eléggé komplex és nem könnyű szak, persze ezt tudtam is, de volt aki azt mondta gyógypedagógiával több területen tudnék elhelyezkedni, akár külföldön is, és így nekem jobban megéri, hogy több lehetőségem van, csak nem tudom ez mennyire igaz? Persze tudom, hogy mindkét szak nehéz és tanulni kell csak nem tudom eldönteni melyikkel lehet jobban elhelyezkedni akár külföldön?
Köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!