Levelező hallgatói jogviszonyt köteles vagyok bejelenteni a munkáltatómnak (teljes idejű, 40 órás állás) ?
Esetleg megtudhatja valahonnan/ kötelező tudnia róla?
Az oktatási napok nem érintik a munkaidőt.
"Az oktatási napok nem érintik a munkaidőt”
Vizsgaidőszakban sem? Nekünk mindig hétköznapokra teszik a vizsgákat.
1-es: Hogy esetleg van-e erre valami szabály, hogy szólni kell-e róla. (Nem szeretnék:)
3-as: Azt még nem tudom, majd csak a felvétel után derül ki a pontos órarend is, csak elöljáróban annyit mondtak, hogy hétvégéken lesz oktatás.
1-1 napra, pl. vizsgázni, tudok szabadságot kérni, ha úgy alakul.
Ebben is igazad lehet! :D
Köszönöm :)
"Esetleg megtudhatja valahonnan / kötelező tudnia róla?" -
Úgy tudom, hogy kötelező tudni róla, ha az a szakmát érinti, vagy továbbképzés, vagy egy időben lenne pl.: a vizsga és a munkahelyen való teljesítés, munkavégzés ideje, akkor arra az időpontra szabadságot kell kérni.
Az oktatási napok nem érintik a munkaidőt. - Ha az oktatási napok nem érintik a munkaidő, a vizsgaidőszak időpontja itt még érinthetik, és egybeeshet azzal az idővel annak alkalma. Csak Óvatosan használd fel a szabadságolás ezen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!