Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdaságinformatikus Milton,...

Gazdaságinformatikus Milton, Gábor Dénes Egyetem vagy Kodololányi János Egyetem üzemmérnök-informatikus: Melyik válasszam a 3 közül?

Figyelt kérdés

2024. júl. 4. 19:07
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
40%

Nyílván nagyon összetett :)

Hàt jó pár év tapasztalattal a hàtam mögött, úgy érzem, hogy speciàlis területektől eltekintve nem szükséges a kiemelt intellektus,végzettség.

Hogy kinek mi a komplex, az bizony képesség függő.

Te csupàn magadat szeretnéd úgy beàllítani, mint aki nélkülözhetetlen, de az igazsàg az, hogy ezeket a munkàkat manapsàg màr szinte bàrki ellàthatja. 🙃

okt. 23. 16:31
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj, a szerény DevOps "mérnök" 😄
okt. 23. 16:37
 23/39 anonim ***** válasza:
12%
#20 Tényleg kicsit nagy az arcod.
okt. 23. 17:32
 24/39 anonim ***** válasza:
35%

23. “Kicsit”. 😂😂

Mert megtehetem. 🫡

okt. 23. 18:10
 25/39 anonim ***** válasza:
31%
Oh, igen, én is tanfolyamos akarok lenni 😭
okt. 23. 18:13
 26/39 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Inkább legyél Te is Miltonos! :)

okt. 23. 21:22
 27/39 anonim ***** válasza:
12%
Àààà, jó nekem a BME is :)
okt. 25. 05:45
 28/39 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, mit verik a nyálukat a BME-sek az egyetemükre. A szocializmus alatt, amikor kb. max. Leningrádba lehetett kijutni ösztöndíjjal, ha jó káder voltál, akkor még nagy szám volt a BME a hazai brüggöldében. De ma már, hogy jobbnál jobb egyetemek elérhetőek tőlünk pár óra autózással, vonattal vagy 2-3 óra repüléssel, ingyen vagy olcsón, már a BME is a helyére került.

Ez a hely pedig egészen pontosan a noname, “futottak még”. Egészen pontosan 1201-1500 helyek között van a nemzetközi rangsorban: [link]

Az Óbudai mondjuk kapásból a 601-800 helyen van, ami azért hatalmas alázás a BME-nek: [link]

Az az apámék korabeli élmény, hogy a “Kandóra” a BME-ről kibukottak járnak, már a múlté. A valós tapasztalatok meg a metrikák teljesen mást mutatnak. Ma már a BME nem a “Kandóval” versenyzik (mondjuk még azt se éri utol, ld. fentebb); hanem az egész világgal ÉS a youtube-bal, Courserával, Udacity-vel, Emeritussal stb.

Onnan nézve, hogy én például egy Ivy League egyetemen végeztem, plusz egy másik top 200 egyetemen is, plusz egy top 100 egyetemen PhD-ztem, egészen röhejesnek hangzik ez a BME-s hősködés.

okt. 25. 07:40
 29/39 anonim ***** válasza:
12%

Juj de durcik vagyunk, nem vették fel oda? 🤣

Ennyi hülyeséget összehordani.

phd persze 🤣🤣😅

okt. 25. 09:30
 30/39 anonim ***** válasza:
74%
Hàààt, a 2024-es rangsor nagyon nem ezt mutatja 🤣
okt. 25. 17:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!