Gazdaságinformatikus Milton, Gábor Dénes Egyetem vagy Kodololányi János Egyetem üzemmérnök-informatikus: Melyik válasszam a 3 közül?
Figyelt kérdés
júl. 4. 19:07
2/39 anonim válasza:
Húha, ez 3 secunder suli...
Amelyik a legközelebb van hozzád, amivel távlati terveid vannak.
Mindhárom mondvacsinált egyetem, szóval pénzfeldobással döntenék kb
3/39 anonim válasza:
Milton vagy GDE. De az Üzemmérnökit felejtsd el. Ezek közül csak a gazdinfót ajánlanám.
4/39 anonim válasza:
Az Üzemmérnök-informatikus még mindig több hasznos it tudást ad át mint egy gazdaságinformatikus szak. Az, hogy kevesebb matekot tanul nem számít annyira. A matek csak az ilyen adatmodellezéshez,játékfejlesztéshez kell.
5/39 anonim válasza:
Én a milton gazdinfót választanám és mellette képezném magamat udemy-ről mint állat.
6/39 anonim válasza:
3-as vagyok.
Üzemmérnöki felejtős. Gazdinfós, és akkor később dönthet. Üzemviccel nem dönthet.
7/39 anonim válasza:
Milton gazdinfóra járok levelezőn, nekem tetszik a szak is és az egyetem is.
8/39 anonim válasza:
Egyiket sem, kínos ezeket beleírni egy önéletrajzba.
9/39 anonim válasza:
8. Általában azok írnak ilyeneket, akik egy másik kínos egyetemen (BME stb.) végeztek.
10/39 anonim válasza:
BME VS GDF 🤣
Én a BME àltal kiadott diplomàt azért szívesen felvàllalnàm.😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!