Szerintetek idén emelkednek a ponthatárok az óvodapedagógus szakokon a bérrendezés miatt?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hol lehet megnézni, hogy az elmúlt évekhez képest jelentekztek-e többen.
Kíváncsi vagyok, hogy vonzóbbá tette-e ezt a szakmát a béremelés.
tegnap 22:02
1/8 anonim 

válasza:

Szerintem igen, mivel rengetegen jelentkeztek!
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt hol láttad?
tegnap 22:06
3/8 anonim 

válasza:

A felvin van fent egy olyan, hogy "Legfrissebb jelentkezői adatok
2025. szeptemberben induló képzések.
Jelentkezők száma* valamennyi szakon, letölthető formában (xlsx)"
Itt találod:
4/8 anonim 

válasza:

Nem kell aggódni, mert oda minden hlyét felvesznek, ugyanis hiányszakma!
Ismerek olyat, aki még énekelni sem tud, aztán óvónő.
5/8 A kérdező kommentje:
A férőhelyek ezt nem engedik meg.
tegnap 22:16
6/8 A kérdező kommentje:
Néztem ezt a xlsx dokumentumot, de ebből számomra nem derült ki.
tegnap 22:18
7/8 anonim 

válasza:

Azért egy köszi jól esett volna, na mind1!
8/8 anonim 

válasza:

Nem fognak emelkedni. Az állami férőhelyeket is rendezték és a pedagógusok több helyet kaptak. Ha osztatlan tanárira nem jelentkeznek, akkor óvodapedagógusoknak kiadják az államis helyeket. De ne gondold azt, hogy bárhol is 450 pont fölé menne. Nem mindenkinek van az a pénz, amiért visítozó 30 kis ovissal lenne még béremelés után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!