29 évesen óvodapedagógus szakot kezdeni? Nem késő?
Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt a pedagógia, főleg az óvodásokkal való foglalkozás, de teljesen más irányba mentem.
Most viszont adott egy olyan lehetőség, hogy tanuljak munka mellett. Tudom, hogy nem az elszállt anyagiakról híres ez a szakma, de ez az, amit szívem szerint csinálnék és nem kínzásnak élném meg vele a mindennapokat. Jelenleg irodai munkát végzek, nem kapok többet, mint egy pedagógus, csak még unalmas is, és értelmetlennek élem meg a napjaimat mellette.
ma 09:18
1/2 Arinhun válasza:
Sosem késő elkezdni ami szeretnél csinálni, figyelmesen olvas utána majd hogy adott egyetemen mik az elvárások. 32 vagyok jövőre jelentkezek tanító szakra, most jutottam el oda belevágjak. Addig is most újra tanulás érettségire +januárban elő alkalmassági vizsga. Sok sikert kívánok !!!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, viszont neked is! :)
ma 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!