29 évesen óvodapedagógus szakot kezdeni? Nem késő?
Mindig is érdekelt a pedagógia, főleg az óvodásokkal való foglalkozás, de teljesen más irányba mentem.
Most viszont adott egy olyan lehetőség, hogy tanuljak munka mellett. Tudom, hogy nem az elszállt anyagiakról híres ez a szakma, de ez az, amit szívem szerint csinálnék és nem kínzásnak élném meg vele a mindennapokat. Jelenleg irodai munkát végzek, nem kapok többet, mint egy pedagógus, csak még unalmas is, és értelmetlennek élem meg a napjaimat mellette.
Én is 29 évesen kezdtem óvodapedagógusnak tanulni (mérnök diplomával). Ugyanígy életem meg én is a dolgot, mint te.
18 évesen kevesen szeretnének pedagógusok lenni, de később sokan váltanak. Tavaly a Károlira 120 embert vettek fel levelezőre, míg a nappalin talán 30-an vannak. Sokan kezdik 30,sőt 40 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!