Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdaságinformatikus Milton,...

Gazdaságinformatikus Milton, Gábor Dénes Egyetem vagy Kodololányi János Egyetem üzemmérnök-informatikus: Melyik válasszam a 3 közül?

Figyelt kérdés

júl. 4. 19:07
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
37%
Külföldön úgyse ismerik a BME-t, szóval bármelyik suli jó.
okt. 23. 00:40
 12/39 anonim ***** válasza:
11%
De, ismerik, rangsorolva is vannak az egyetemek.
okt. 23. 05:04
 13/39 anonim ***** válasza:
70%

A gábor dénes, milton stb… szekunder egyetemeknek is megvan a szerepe:

Ezek azoknak lehetnek jók akik már dolgoznak a szakmában és viszonylag sok fejfájás letudnak diplomázni az ilyen helyeken.

okt. 23. 08:00
 14/39 anonim ***** válasza:
70%
*fejfájás nélkül
okt. 23. 08:04
 15/39 anonim ***** válasza:
11%

Arra ott vannak a normàlis felsőoktatási intézmények, ahol szintén van levelező/esti tagozat és ezzel együtt színvonal is.

A GDF és fizetős társai sajnos semmit sem ad, ezeket a diplomàkat sok munkahelyen kiszűrik.

Sok kollégàm van aki pl. az ELTE valamelyik szakàt végezte el levelezőn és igen, érezhető a különbség a két intézményben végzettek között.

A GDF annak jó akinek kell valamilyen papír, hogy valahol bent maradhasson, ezek csupán erre jók.

okt. 23. 10:42
 16/39 anonim ***** válasza:
11%

Nàlunk is elvàrt a diploma, a HR nem hívja be a fenti "egyetemeken" végzetteket, sajnos azt kell mondjam, hogy jó okkal.

Tényleg csak diplomagyàr a GDE és tàrsai.

okt. 23. 10:49
 17/39 anonim ***** válasza:
75%

#15 #16

Maradjatok már. Az informatika pont egy nem papíralapú szakma.

okt. 23. 13:26
 18/39 anonim ***** válasza:
27%

Azon a szinten ahogyan legtöbben művelik màr egy tanfolyam is elég, de komoly szotverekhez, komoly tudàs is kell.

Ezt àltalàban azok hangoztatjàk akik, egyszerű üzemeltetők, frontendesek, vagy valami, ahol csak be kell ràntani valami third party cuccot, igen oda jó a GDF is😁

okt. 23. 13:50
 19/39 anonim ***** válasza:
75%

Ezt én úgy mondom, hogy az Óbudai egyetemen diplomáztam még tavaly nyáron mérnökinformatikusként. Az egyetem a sok elméleten kívül kb 0 hasznos gyakorlati tudást adott. Ha nem mentem volna a 4. félévben gyakornok akkor nem lennék előrébb csak a papírral.

okt. 23. 14:44
 20/39 anonim ***** válasza:
74%
18. “Egyszerű üzemeltetői, frontendesek” – sugárzik az ideböfögött véleményedből a megvetés, de hadd mondjam el azt, hogy az “egyszerű üzemeltetők” modern neve a devops vagy cloud engineer, és meglehetősen összetett feladatokról van szó; a frontendet meg csak az szólja le, aki nem látja át, milyen fontos és szintén mennyire összetett terület ez.
okt. 23. 15:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!