33 evesen elkezdeni az orvosit?
Ha van, aki eltart, akkor miért ne ?
dr. Veres Pál, aki szexológusként lett neves, 56 évesen szerezte meg orvosdoktori diplomáját.
9-es, mert biztos be vagyunk savanyodva és ezek teljesen reális kilátások, hogy 30 évesen valaki teljesen kiesik a munkájából, valaki más pénzén eltartattja magát és fizetteti a tanulmányait, és ott lesz 40 éves pályakezdőként egy olyan szakmában, amit élete végéig tanul az ember.
Én nem vagyok besavanyodva, orvosi egyetemet csinálok, és pontosan tudom, hogy nem erre vágyik egy 30 éves, aki már dolgozott, elkezdte az életét, valószínűleg van egy stabil párkapcsolata is stb. K..a sok lemondás, munka és erőn felüli teljesítmény van ebben, és ezt az tudja végigcsinálni, aki ezt akarja, nem pedig felmerül benne a reggeli kávé közepette, hogy "Teeee, mi lenne, ha megcsinálnám az orvosit? Mekkora jó lenne már!"
Ez túl nagy sz...ás hogy csak úgy kedvtelésből akárki letolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!