Hogy jussak be orvosira?
Gyorsan leirom a történtemet.
Nem lesznek ékezetek bocsi,de sietnem kell.
Tehat. Egeszsegugyi gimnaziumban vegeztem,itt erettsegit es egy alap eu apolo szakmat kaptam.
Nem mentem tovabb,sportban helyezkedtem el.
Viszont nagy almom hogy orvos legyek
23 vagyok,nem hiszem hogy el vagyok kesve.
A baj:
Erettsegi idoszakomban nem voltam a legjobb gyerek igy hiaba vagyok amugy okos (igen a tanarom szerint is😂)
Nem erdekelt semmi,igy az erettsegim nem tul fenyes.
Egeszsegugybol erettsegiztem viszont,biosz kemia stb.. abbol nem
Kerdesem az lenne,hogy mi a leghamarabbi módja annak,hogy én orvosi egyetemre keruljek?
Erettsegizzek ujra igen,de ez azt jelentené hogy 2025-ben tudnék csak bekerülni?
Minden infot,segitseget koszonom
Nem tőletek kérdeztem.
A normalis emberektol
Te meg orvosi mellé vegyel kis empatia orat is,mert tipikusan az vagy akihez rettegve mennének emberek.
Ostobázol,legyen elviszem a szerepet,de te hogyhogy leallsz egy ilyen ostobával?
Hat nem az okosabbnak kéne engedni?🫨
"Nem . Toluk elfogadnam.
Tudas van mogottuk. Tisztelnem oket
Toletek nevtelen tudatlanoktol nem"
Én végzett, praktizáló orvosként fogalmaztam meg a kritikámat, mely szerint hozzád hasonló mentalitású, idegrendszeri problémákkal küzdő, mentálisan instabil emberek nem valók orvosnak.
A jó stressztűrő képesség az egyik legfontosabb skill amivel egy orvosnak rendelkeznie kell, ugyanis a páciensek többsége sem tanult, művelt és tisztelettudó ember... Ha te egy anoním fórumon képes vagy felidegesíteni magadat a hozzászólásokon te egyszerűen teljes mértékben alkalmatlan vagy a pályára, de még vélhetően az egyetem elvégzése sem fog sikerülni, ami szintén stresszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!