Hogy jussak be orvosira?

Figyelt kérdés

Gyorsan leirom a történtemet.

Nem lesznek ékezetek bocsi,de sietnem kell.

Tehat. Egeszsegugyi gimnaziumban vegeztem,itt erettsegit es egy alap eu apolo szakmat kaptam.

Nem mentem tovabb,sportban helyezkedtem el.

Viszont nagy almom hogy orvos legyek

23 vagyok,nem hiszem hogy el vagyok kesve.

A baj:

Erettsegi idoszakomban nem voltam a legjobb gyerek igy hiaba vagyok amugy okos (igen a tanarom szerint is😂)

Nem erdekelt semmi,igy az erettsegim nem tul fenyes.

Egeszsegugybol erettsegiztem viszont,biosz kemia stb.. abbol nem

Kerdesem az lenne,hogy mi a leghamarabbi módja annak,hogy én orvosi egyetemre keruljek?

Erettsegizzek ujra igen,de ez azt jelentené hogy 2025-ben tudnék csak bekerülni?

Minden infot,segitseget koszonom

2023. dec. 18. 21:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%
10. A sote példa volt.
2023. dec. 19. 12:36
 12/23 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem felejtsd el, az "okos" nem ott kezdődik hogy 3-as érdemjegyeket kap, elbvssza az érettségit és nem képes önmagától utána nézni a felvételi követelményeknek. Veled elhitették hogy okos vagy a jelentéktelen vidéki suliban ahová jártál de olyan messze állnak a kompetenciáid az orvosi egyetem elvégzésétől hogy belőled sosem lesz orvos.
2023. dec. 19. 12:48
 13/23 anonim ***** válasza:
59%
Most az utolsó 3 válaszoló miért lett lepontozva? Igenis lesz minden egyetemen szóbeli vizsga, ami 50 pontot ér. 50 pontot neked kell összeszedned, ezek nélkül tényleg nehezen lesz esélyed bejutni, hiszen minden pont számít. Egyetemenként változik, hogy mire kaphatsz pontot, de peldául nyelvvizsgára, munkatapasztalatra mindenhol jár.
2023. dec. 19. 12:50
 14/23 anonim ***** válasza:
63%

#12😂😂😂😂

Sajnos igazad van a kérdezővel kapcsolatban.

2023. dec. 19. 12:57
 15/23 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit.

Masreszt az,hogy ti nevetséges rosszindulatú emberek vagytok,akik segíteni nem tudtak de azert bongeszik a kerdeseket hogy kibe rughatnak.

Igazi nagykepu mindend elmondo kijelentes volt a “videki” iskola,ugy,hogy semmit nem tudtok a kerdezorol 🤣

Senki nem irta,hogy nem neztem utana.

Senki nem irta,hogy hol tanultam.

Es tudjatok,mar ebbol latom hogy ertelmesebb vagyok mint Ti mert nekem eszemágába nem lett volna,ilyet irni ismeretlen embereknek.

Jaj “és” a mondat elején.

Mit is mondanak errol okosak? Mert en nekem videken nem tanitottak meg😩

2023. dec. 19. 21:00
 16/23 A kérdező kommentje:

Azért elàrulom,hogy ápolói vizsgám és 4 év korházi gyakorlat után nem gondolom magam butának.

3 év anatómiát már tanultam 16 éves koromtól,illetve személyiedző szakmámnak köszönhetően +1 évet még. Lehet nem vagyok orvos,de nem vagyok tanulatlan sem😄

Tehát a buta vidéki lehet jobban illene rád.

2023. dec. 19. 21:03
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyit nem birsz elviselni kerdezo, inkabb ne gyere orvosira... majd rezidenskent is eloadod a sertett kisgyerek hattyu halalat, ha egy arrogans prof "olyat mond"? Kozben meg meghal majd a beteg a kezeid kozott. XD
2023. dec. 20. 01:27
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosoknál komolyan veszik a pszichológiai vizsgálatot, ilyen mentálisan sérülteket nem fognak emberéletekről hagyni dönteni, úgyhogy felejtős, menj inkább árufeltöltőnek ott elduzzoghatsz az étolajak fölött azzal nem okozol kárt senkinek
2023. dec. 20. 01:31
 19/23 A kérdező kommentje:

Nem . Toluk elfogadnam.

Tudas van mogottuk. Tisztelnem oket

Toletek nevtelen tudatlanoktol nem🤣

Nem hogy tanulnatok akkor gyakorikerdesek helyett

2023. dec. 20. 12:38
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Toletek nevtelen tudatlanoktol nem🤣"

Akkor miert minket kerdezgetsz? Sajat magadrol allitasz ki bizonyitvanyt, mennyire ostoba is vagy...

2023. dec. 20. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!