Szerintetek megéri mérnökinformatikát tanulni?
Most szereztem tervezőgraikus BA diplomár +van fotográfus és fotótemék-kereskedő okj-s végzettgem is +ebben az évben gonoltam szerezni egy webdesigne végzettséget is online... +dolgoznék mellette...így 23 éves lennék mire elkezdeném a mérnökinformatika alapképzést...szerintetek jó átfedés lenne a mostani végzettségeimhez?
Az informaika órákat mindig is szerettem egyfajta kikapcsolódásnak tartottam a többi óra után...matekból mindig is átlagosan teljesítettem 4 voltam mindig, viszont voltak néha jobb pillanatok is amikor 5-s...egy kicsit félek az ifó matektól...esetleg tudnátok nekem tapasztalatokat modani ezzel kapcsolatban?
Látam, hogy egy-két helyen keresztfélévben is indul ez a képzés viszont én úgy vagyok vele, ha már valamit csinálok akkor azt szeretem jól csinálni...Így a következő évben gondoltam megjelölni ezt a szakot az SZTE-n, mivel a batátom is ott tanul, tudom nem a legjobb ezen a téren ez az egyetem, de nem is az utolsó, és a tanárok értékelése is jó ezen a szakon.
Mit gondoltok? Szerintetek megéri elkezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!