Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemre menjek ezek...

Milyen egyetemre menjek ezek alapján?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Végzős leszek az idén, pályaválasztás előtt állok. Ha van rá lehetőségem, szeretnék egyetemre menni. Amit tudni kell rólam, hogy szeretek emberekkel foglalkozni,segíteni nekik, emellett kiskorom óta imádom a lovakat, rendszeresen járok lovagolni. Először pszichológiára gondoltam, amit utána továbbvinnék lovasterápiás irányba, viszont látva a magas ponthatárokat le kellett róla mondanom sajnos. Tudtok nekem hasonló szakokat, esetleg képzéseket ajánlani, amivel nagyjából ebben az irányban, az emberekkel, illetve állatokkal tudnék foglalkozni? Negatív kommenteket nem kérek, rengetek helyen nézelődtem, átolvastam a szakokat viszont érdekelnének vélemények, tapasztalatok is.

2023. aug. 3. 14:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Te kezdted el, és kérődzöd tele a kérdést, úgyhogy jobb is ha eltűnsz végre a kérdéstől, feleslegesen szemeteled 3 egymás utáni fèloldalas maszlaggal, úgyse érdekel a magyarázkodás meg a szövegelésed.
2023. aug. 9. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!