En meg nem kaptam semmi email-t az egyemetol a felveteli miatt,ti?
Sziasztok ,tudom nem pont a kérdéshez tartozik ,de nem tudja valaki van ilyenkor nyári ügyelet a TO-n? Ha írok egy emailt válaszolnak rá?
Szintén PTE-TTK egyik szakára nyertem felvételt és szeretnék náluk érdeklődni egy ügyben.
14-15. Köszönöm a válaszokat! Így teszek majd.
15. Sajnos nálam ebbe a telefonos dologba beletrafáltál.🤣 Bár nem a mai generáció vagyok ( nemis első diplomám lenne már ) de én introveltált személyiség révén gyűlőlök telefonálni,csak ha nagyon muszáj ,de most muszáj lesz. :)
Ezt a cikket találtam.
A cikkből részlet:
"A legfontosabb ezek közül a hivatalos felvételi határozat érkezése, amit augusztus 5-ig kell megkapnotok, és aminek megérkezéséről e-mailben értesít majd titeket az Oktatási Hivatal. Ezt a dokumentumot az E-felvételi felületéről tölthetitek majd le, amiben benne lesz többek között a beiratkozás dátuma és helye is. "
Majd írj ha megkaptad. :)
Gratulálok a felvételidhez. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!