En meg nem kaptam semmi email-t az egyemetol a felveteli miatt,ti?

Figyelt kérdés
Pte ttk
2023. júl. 29. 14:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Na pont most kaptam email-t :D hogy majd küldik a dolgokat jövőhéten
2023. júl. 29. 15:40
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
Majd jövő héten küldik
2023. júl. 29. 15:55
 13/18 anonim válasza:
100%

Sziasztok ,tudom nem pont a kérdéshez tartozik ,de nem tudja valaki van ilyenkor nyári ügyelet a TO-n? Ha írok egy emailt válaszolnak rá?

Szintén PTE-TTK egyik szakára nyertem felvételt és szeretnék náluk érdeklődni egy ügyben.

2023. júl. 29. 17:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#13: Szerintem legegyszerűbb, ha felhívod a Tanulmányi Osztályt hétfőn napközben. Ha nem veszik fel, akkor valószínűleg éppen nincs senki ügyeletben, ha pedig felveszik, rögtön választ is kaphatsz a kérdésedre.
2023. júl. 29. 18:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14-es: én is ezt akartam volna javasolni neki, de aztán rájöttem, hogy a mai generáció olyan szorongós ha telefonálásról van szó, hogy inkább vár e-mailekre semmint idegennel beszélgessen.
2023. júl. 29. 18:48
 16/18 anonim válasza:

14-15. Köszönöm a válaszokat! Így teszek majd.

15. Sajnos nálam ebbe a telefonos dologba beletrafáltál.🤣 Bár nem a mai generáció vagyok ( nemis első diplomám lenne már ) de én introveltált személyiség révén gyűlőlök telefonálni,csak ha nagyon muszáj ,de most muszáj lesz. :)

2023. júl. 29. 19:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Ezt a cikket találtam.

[link]

A cikkből részlet:

"A legfontosabb ezek közül a hivatalos felvételi határozat érkezése, amit augusztus 5-ig kell megkapnotok, és aminek megérkezéséről e-mailben értesít majd titeket az Oktatási Hivatal. Ezt a dokumentumot az E-felvételi felületéről tölthetitek majd le, amiben benne lesz többek között a beiratkozás dátuma és helye is. "

Majd írj ha megkaptad. :)

Gratulálok a felvételidhez. :)

2023. aug. 1. 10:00
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 azért az eduline-nal óvatosan! Ne hagyatkozz rájuk, gyakran tévednek.
2023. aug. 1. 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!