Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Faktra lehet úgy járni, hogy...

Faktra lehet úgy járni, hogy csak középszintű érettségit akarok tenni a tárgyból? Megéri? Az emelteseket meg a középszintűseket ugye elválasztják valahogy?

Figyelt kérdés
jan. 15. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

En matekbol voltam igy, hogy faktra jartam, de kozepszintut tettem.

12-ben kulon foglalkozott velunk a tanar, mas dolgozatot irtunk, mashogy keszultunk, de ez abszolut tanarfuggo. Alapesetben a fakt az emeltre keszit.

Nekem megerte mert az emelt anyagot tudtam, egyetemre jol jott, es pontszamitasilag egy erosebb kozepszinttel jobban jartam.

A mostani pontszamitasi rendszerben viszont mar egy gyengebb emelettel is jobban jarsz.

jan. 16. 07:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Szintúgy matek a tárgy, tagozatos vagyok, az emelt anyagos dolgokból csak egy erős négyest tudok produkálni, sajnos.

És az utolsó két évben szeretném tovább vinni faktra, de több emeltes dolgozatot nem akarok írni, mert jó lenne az az 5-ös mégis…

jan. 16. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!