En meg nem kaptam semmi email-t az egyemetol a felveteli miatt,ti?
Figyelt kérdés
Pte ttk2023. júl. 29. 14:39
1/18 anonim válasza:
Légy türelemmel. Ma amúgy se dolgoznak.
2/18 anonim válasza:
Ha bejelentkezel a Felvi.hu-n ott sem látod, a Jelentkezések és Ponthatároknál, hogy felvettek-e?
3/18 anonim válasza:
Kiegészítve én már a Besorolási döntést is megkaptam, ha belépek a Felvire.
4/18 A kérdező kommentje:
De azt tudom hogy felvettek :D csak az egyetemtol nem kaptam meg email-t pl a neptun kod stb
2023. júl. 29. 14:56
5/18 A kérdező kommentje:
En is megkaptam a besorolasi levelet felvin
2023. júl. 29. 14:57
6/18 anonim válasza:
1-es vagyok. Nem értem miért pontoztatok le. Tudom, hogy lehet a kérdést úgy is értelmezni, hogy nem tudja felvették-e, de az elmúlt nap kérdéseit visszanézve, az összes ilyen arra irányult, hogy még nem küldött az őket felvevő egyetem semmilyen e-mailt. Úgyhogy a válasz egyértelmű: türelem, most van egy csomó dolga a TO-nak.
7/18 A kérdező kommentje:
én mindenkinek zöldet nyomtam
2023. júl. 29. 15:04
8/18 anonim válasza:
Ja jó, akkor rendben van. :D Nyugi, akkor biztosan meg fogod kapni.
9/18 anonim válasza:
A legtöbb Tanulmányi Osztályos ügyintéző ilyenkor van szabadságon, mivel csak ilyenkor engedik el őket, amikor nincs oktatás az egyetemen. Úgyhogy nyugi, majd augusztus második felében fogsz kapni érdemi tájékoztató email-eket a beiratkozásról és az egyéb teendőkről.
10/18 anonim válasza:
Nekem megérkezett tegnap délután (SZTE).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!