Milyen tanfolyamot ajánlanátok ahhoz, amivel utána otthonról tudok dolgozni?
Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok képben a jelenlegi magyarországi helyzettel, hogy milyen képzések vannak mostanában, ami rendes végzettséget is ad. Nemrég költöztem haza külföldről. Rólam dióhéjban: 30-as nő vagyok, introvertált, jól beszélek angolul, számítógépeket imádom és szuperül használom, szeretem a rendet/rendszerezést. Jelenleg egy kis faluban élek, ahol nincs munkalehetőség (környéken sem). Itthonról szeretnék dolgozni, ezért arra gondoltam, hogy beiratkoznék valamilyen tanfolyamra. Mit ajánlanátok, amivel megvalósítható a full Home Office?ma 16:48
1/3 anonim válasza:
Mérlegképes könyvelőként tudsz otthonról is dolgozni.
2/3 anonim válasza:
1, azért ahhoz, hogy otthonról dolgozzon, kell gyakorlat, egy iroda sem fogja engedni kapásból.
Önálló munkát meg évekig nem tud biztonsággal végezni egyéniként.
3/3 anonim válasza:
IT területen több képzés van,pl szoftvertesztelő. Online képzés is van,az angol külön hasznos ezen a területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!