Sza.ildiko kérdése:
Amióta megszűntek az OKJ képzések, hogy lehet pedikűrös tanfolyamot elvégezni úgy, hogy utána egyéni vállalkozóként dolgozhasson az ember?
Figyelt kérdés
Jelenleg a képzések jó esetben egy tanúsítványt adnak,amivel jó esetben is csak alkalmazott lehetek...2023. márc. 26. 19:21
1/2 anonim válasza:
Ez jó kérdés!
Pont én is ezen filóztam, mert engem is érdekelne a pedikűrözés.
Én úgy tudom, hogy a tanúsítvánnyal lehet aztán központi vizsgára jelentkezni a ki tudja hol és mikor jelmondatával.
De hátha valaki bővebbet tud.
Néztél már sulikat?
2/2 anonim válasza:
Jól írja az első.
Tanúsítvánnyal még alkalmazott sem lehetsz,mert munkakör betöltésére nem alkalmas,ez rá is lesz írva. Ez csak a vizsgaközpontnak egy tanúsítvány.
Ha tanúsítványt kapsz (minden régi okj esetében már 2021-től) az csak arról szól hogy XY képzőnél a képzést elvégezted, és mehetsz a kékfedeles bizonyítványt adó központi vizsgát letenni,amivel már betölthetsz állást és Vállalkozást is indíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!