Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Közelebbi egyetemen vagy...

Közelebbi egyetemen vagy szimpatikusabb egyetem?

Figyelt kérdés
Szegedre és Veszprémbe jelentkeztem egyetemre. Jelenleg az első helyen Szeged áll, mert az a legszimpatikusabb számomra, ott van olyan specializáció, amely érdekel. Viszont 300 km-re van tőlem, én meg sajnos nagyon otthonos vagyok. Nem tudom miként viselném, hogy csak nagyon ritkán járhatok haza. Valamint ott van Veszprém; amely vonattal csak egy óra, 1-2 hetente simán haza tudnék járni. Azonban a Pannon egyetemnek nincs olyan jó híre, és annyira nem is szimpatikus az a város első ránézésre. Még 1 napom van sorrendet módosítani. Nagyon hezitálok. Nem tudom, hogy az egyetem szimpatikussága vagy a közelség legyen a prioritás.
2023. júl. 11. 04:35
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
#30: Most megnéztem: tavaly 45 államis jelentkezőt vettek fel Veszprémbe anglisztikára, idén pedig 41 első helyes jelentkező van államilag támogatott képzésre. Úgyhogy ha megvan a minimális pontszámod, szinte 100%, hogy oda felvesznek. Hacsak valamilyen hirtelen döntéssel az egyetem úgy nem dönt, hogy csökkenti a felvehetők keretszámát, bekerülsz Veszprémbe. Nincs is értelme izgulnod. Jól fogod érezni magad, szép évek várnak rád. Sok sikert!
2023. júl. 13. 09:51
 32/32 anonim ***** válasza:

Fiúk-lányok, aki azt említette, hogy Szeged "csodaszép város", az küldene pár jó tippet, linket, képet, hogy mire gondol? Légyszi! Én írtam, hogy nálam az van első helyen, de magától a várostól nem vagyok elragadtatva, kéne némi rásegítés :)

Bocsánat az offért. Kérdező, neked boldog veszprémi diákéveket kívánok, biztos szuper lesz!

2023. júl. 13. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!