Miskolci Egyetem AJK-s balekhét tapasztalat? Nekem személy szerint nem annyira szimpatikus ez a nagy ivás-kultúra.
Sajna ez minden egyetemen ott van. Az ELTE ÁJK-n is bár nincs gólyatábor, annyi egyetemi klub vagy HÖK által rendezett, önalázós, ivós rendezvény van, hogy meg lehet tapasztalni bőségesen a gólyatáborokban fellelhető megszégyenítést ott is.
Én is csatlakozni akartam - kb 5 évvel ezelőtt - egy ilyen egyetemi klubhoz, és hihetetlen, hogy mit műveltek ott emberek a felvételi táborban. Szerintem botrányos, hogy olyanok tartják magukat a jövő értelmiséginek, akik gond nélkül aláznak meg másokat, vagy akár magukat, teljesen méltatlan módon. És még viccesnek is gondolják.
Persze nem mindenki ilyen, vannak értelmes emberek is a jogi karon, de én inkább átmentem levelezőre és megszakítottam a kapcsolatot a hallgatótársak nagy részével.
A tavalyin volt egy barátom.... pia hátán pia, senkinek se volt kötelező, de azért megjegyezt pár ember, hogy jobb szemmel nézik ha isznak, mivel nem azaz ivos 1 sör után ő nem ivott semmit, de ő nem jól érezte magát mert mindenki részeg volt. Pedig pia nélkül is lehet jól érezni magunkat.
Én 2021-ben amikor felvettek ez volt az egyik indok, hogy nem mentem el a balekhétre a másik, hogy kötelező volt az oltás
Azóta pedig mind a ketten ott hagytuk a miskolci egyetemet mert kinéztek minket, hogy nem jártunk folyamatosan bulizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!