Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyen tanulmányi eredménnyel...

Ilyen tanulmányi eredménnyel lehetek építészmérnök?

Figyelt kérdés
Jó napot!Szóval már kiskórom óta építészmérnök akarok lenni viszont nem tudom hogy ijen tanulmányi eredményel felvesznek e valamelyik egyetemre.Matekbol 2es lett az érettségim a többi tárgyból 3as.Fizika is kell ahogy hallotam viszont csak 3 évig tanultam fizikát(középsuliba csak 1 évet)mindig 3as voltam belőle.Mejik egyetemre vennének fek?
2023. jún. 2. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Ijennel bisztos, hoty nyem.
2023. jún. 2. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Engedd el, ilyen gyenge matematika és fizika tudással esélytelen.
2023. jún. 3. 01:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szégyenletesen rossz a helyesírásod, ezen mindenképp dolgozni kellene, ha nem akarsz egész életedben a munkahelyeken és a magánéletben beégni vele. Különösen, ha értelmiségi pályára szeretnél menni.

Ha a középiskolai eredményeid is ennyire rosszak, mint az érettségi eredményeid, valószínűleg semelyik egyetemen nem fogod elérni a bejutáshoz szükséges felvételi ponthatárt, hacsak nem érettségizel egy vagy két tárgyból újra. De ha bejutsz, akkor is egy kettes szintű induló matektudással szinte reménytelen a helyzeted. Még az ötös matek érettségivel érkezők jó része is vért izzad matekból, hogy a vizsgákon átmenjen.

Én egyetlen esélyt látok: járj intenzíven magán úton matektanárhoz, s mondjuk egy fél év után kérdezd meg tőle, hogy lát-e benned annyit, hogy az egyetemi matekkal meg tudsz majd küzdeni. Ha őszinte ember, meg fogja tudni neked mondani, hogy a képeségeid túl gyengék, vagy pedig van reményed fölfejlődni. Ez utóbbi esetben folytasd a matekozást nála, s próbáld meg újra a matek érettségit.

2023. jún. 3. 08:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Most miér kel cseztetni?Itthon is egyszer montam hogy megyek matekversenyre és aszt mondták hogy biztos én fogom csinálni a zsíroskenyeret
2023. jún. 3. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó, trollkérdés, engedjétek el.
2023. jún. 3. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem is olyan egyszerű jó zsiroskenyeret csinálni
2023. jún. 4. 18:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem hat
2023. jún. 4. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!