Bme, Óbudai vagy Debreceni Egyetem a jobb építészmérnöki képzésnél?
Sziasztok!
Építészmérnöki szakon szeretnék továbbtanulni. A BME-t, az Óbudai és a Debreceni Egyetemet néztem eddig, de nagyon eltérő véleményeket hallottam. Van tapasztalatotok, ami segíthet? (Képzésről, tanárokról, hallgatói életről és az egyetem utáni lehetőségekről bármi)
Hova valósi vagy? Nem mindegy, mint ahogy az sem, mik a távlati célok.
A tapasztalatokat meg kifejthetném, de lehet, hosszabb lenne, ezért azt opcionálisnak kezelem. Nyugodtan írj privátot, ha aktuális.
Előszóban annyit, hogy szerintem egyikkel sem fogsz rosszul járni.
Én 2 éve az YBL-re jelentkeztem építőmérnökire, eddig nem bántam meg (elég pontom lett volna bárhova). Persze szivatós tárgyak itt is vannak, de eddig úgy tűnik, hogy amit jobban számon kérnek, azt nem véletlenül kérik jobban. A hallgatói élet is elég pezsgő lett mióta véget ért a covid mizéria. Ami előnye még a karnak, hogy szerintem sokkal közvetlenebb itt a tanár-diák kapcsolat, mint a BME-n és lazább a légkör.
De egyik haverom BME-n van szintén építőn, ő meg azt szereti, szóval egyikel sem nyúlsz szerintem nagyon mellé. Debreceni egyetemről csak gépész ismerősöm van, de őt is egyből felvette a Bosch, mikor végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!