DE vagy PTE építészmérnöki karának jobb a képzése?
Figyelt kérdés
A BME ponthatáráról van esély, hogy lecsúszok és nem tudom mit jelölhetnék meg másodiknak. Az Óbudai egyetemet kizártam a rossz híre miatt. Ha van valakinek tapasztalata, legyen szíves ossza meg, mert döntésképtelen vagyok.
Ez a két egyetem teljesen ellentétes pontján van az országnak, szóval elsőkörben azt választanám, amelyikhez közelebb laksz. A PTE-nek talán nagyobb a neve, viszont nem annyival, hogy emiatt leutazz, ha esetleg teljesen máshol laksz, sokkal messzebb.
2023. máj. 26. 06:34
2/9 NTBS válasza:
Amelyik közelebb van.
2023. máj. 26. 07:14
3/9 anonim válasza:
A Debreceni Egyetem Műszaki Karáról azt hallottam, hogy nagyon szivatósak az oktatók és ritka, hogy valaki időben végez a szakával. Ha a távolság mindegy, én inkább a PTE-t vákasztanám.
2023. máj. 26. 19:11
4/9 anonim válasza:
Én inkább a választott szakon gondolkodnek el, mivel az epìtőiparban sok esetben nem napi 8 óra hanem több az elvárt és cserébe még így is gyengébb a fizetés. Szoval van rá esély, hogy jóval többet fogsz dolgozni mint egy infós, villamos, mechatronikai vagy gépész mérnök és cserébe joval kevesebbet kapsz
. Pálya elején lehet, hogy " csak " 50 ezerrel de aztán magasabb szinteken már lehet hogy pár száz ezerrel is.
2023. máj. 26. 21:40
5/9 anonim válasza:
Mit hallottál az Óbudairól? Ha budapesti vagy, biztos azt mondanám másodiknak. De ha bárhová szívesen mész az országban, akkor utána a PTE-t mondom.
Az, hogy ritkán végzel időben a szakkal, mindenhol alap felállás 😅
2023. máj. 27. 06:00
6/9 anonim válasza:
Nem fizetett szak, vmi mást jelölnek másodiknak
2023. máj. 30. 05:55
7/9 anonim válasza:
Szerintem te azt szeretnéd, hogy ne legyen konkurenciád a szakmában, igaz? 😉 Különben már rég elhagytad volna a pályát. Ha annyira alul fizetett és annyira sok a meló cserébe. Ha van jobb lehetőség, pusztán önkínzásból, ki csinálná ezt. Nem túl hihető
2023. máj. 30. 08:48
8/9 anonim válasza:
Nekem aztan mindegy, jó eséllyel megyek át villamosmernokire előbb utóbb. Matekokat meg pár töltelék gazdasági meg szab vált elfogadtatok amit lehet aztán valtok. Mit banom én, hogy ki akar az epitoiparban xarakodni
2023. máj. 30. 16:01
9/9 A kérdező kommentje:
A távolság mindegy számomra, ezért a képzés és az oktatók színvonala, valamint egy kicsit a város ami befolyásoló tényező.
Mindenképpen ezen a pályán belül szeretnék elhelyeszkedni, ezért az azt becsmérlő válaszokra felesleges időt pazarolni. Ha akarnék változtatni a felvételi jelentkezésemen már amúgy se tudnék változtatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!