Inkább építészmérnöki vagy mérnökinformatika?
Építészmérnökként legendásan rossz a fizu, csak a befutott vállalkozók keresnek jól tizenéves tapasztalatokkal ha kialakult egy bejáratott ügyfélkörúk.
"Mindkettő továbbtanulási lehetőség nagyon érdekelne"
Mérnökinfóban hatalmas fizetések vannak de ahhoz erős programozási érzék kell. Gondolom mivel nagyon érdekel ezért van már pár referenciamunkád githubra feltöltve. Szóval eddig milyen programozási nyelveken készítettél szoftvereket milyen algoritmusokat fejlesztve, milyen threading koncepcióval, milyen design patternt felhasználva és milyen mélységű dependency injectiont alkalmazva?
Ha mindkettő játszik, akkor egyértelműen az infó.
Milliószor több lehetőség, sokkal jobb karrier út, a fizetés is jobb. Ha nem tetszik az egyik munkahely, simán tudsz váltani, mert végtelen infós állás van.
Annyi időd lesz a képzés mellett, amennyit csinálsz magadnak. Az egyetem már nem kisiskola. Rád van bízva mennyit tanulsz. Ha te heti 3 órával is érted az anyagot, akkor annyi is elég. Totál tőled függ mit hozol ki a képzésből.
Én villamosmérnökin végeztem, de informatikában dolgozok. Nagyon jó terület, nagyon sok a lehetőség, imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!