Honnan tudod ha szimpi vagy egy tanárnak?
Mármint oké hogy 5ös vagyok a tárgyából, de aki nem vele is épp olyan rendes. Mindig beszélget mindenkivel, akár a folyosón vagy órán is esetleg. Mindenkiről kérdezget lehet beszélgetni vele akár miről. Tudom hogy jobban szeret engem mint a többit, bár ezt annyira nem mutatja, de célozgat rá. Szoktunk beszélgetni néha, és abból is tudom hogy valamiért jobban kedvel engem mint a többieket. El viccelődünk meg beszólunk egymásnak. Inkább mintha nem is a tanárom hanem a barátnőm lenne.
Tudja hogy nekem ő a kedvencem. Sőt ezt mind az osztálytársaim, mint a többi tanár is tudja.
Veletek fordult elő ilyen? Mesélnétek hogy nektek van e kedvenc tanárotok?
Persze nálunk is volt ilyen, csak ott férfi tanár jött össze 2 nappal az évzáró után a csajszival, illetve egy másik esetben meg női tanár a diáklánnyal a suli után 1 évvel már össze is bútoroztak.
Arra azért vigyázz, hogy csak a suli után essen teherbe!
Nálunk azért nem ilyen a viszony. :D
Csak jobban jóba vagyunk mint másik diákkal.
Mi ez a tanárfétis? Kit érdekel, hogy kit szeret a legjobban? :D
Ha azt mondod, nem kell rosszra gondolni, akkor meg mi a célod ezzel a versengéssel?
Tanàr vagyok
Minden diàkot szeretek, de a kifejezetten "szimpikkek"talàn többet poénkodom a folyosón.
Megmutatom nekik a kutyàim fotójàt, ilyesmi. Esetleg őket keresem, ha mondjuk kések óràról értekezlet miatt, és szóljanak a többieknek.
Tudjàk a kedvenc filmjeiket, ilyesmi
Kevesebb, mint egy barátság,de több mint munka.
Óràn nem lehet észrevenni, kapjàk ugyanúgy azt a jegyet, amit kiérdemeltek, esetenként a szaktanárit.
Nekem is voltak kedvenc diákjaim, de ezt az órán nem lehetett észre venni. Nyilván mi is emberek vagyunk, és a gyerekek közül is van szimpatikusabb és kevésbé szimpatikusabb, ez teljesen normális. A nem normális az, amikor ez az értékelésben vagy valamiféle kettős mércében is meglátszik.
Egyébként tévhit, hogy az a diák szimpatikus számunkra, akinek jók a jegyei és jók a tárgyainkból. Ez ennek a dolognak nem nagyon mércéje, a szimpátia érzése pusztán emberi dolog. Nálam pl. ez teljesen független volt a tantárgyaimtól, a jó fej kettes-hármas diákok is tudnak szimpatikusabbak lenni, mint az ötös tanuló, beképzelt, savanyú izék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!