Matek és fizika tanárnak készülök. A Bókay János többcélú szakközép iskola milyen iskola? Mármint milyenek a tanárok,diákok milyen az elvárás stb... bróbáltam utána nézni de nem találtam szóval itt teszem fel. Ez bentlakásos iskola?
Hmmm.... tehát még most mennél középsuliba?
akkor eleve ide se regisztrálhattál volna, no de mindegy is... :))
De a lényeg: ha te egyetemre szeretnél menni, matek-fizika tanárnak, akkor ne a szakközépiskolák (extrém alacsony) szintjén keresgélj, hanem vlaami színvonalas gimnáziumot célozz meg.
Utolsó. Mi a baj a szakközèppel?
Sohasem èrtettem ezt a megkülönböztetést....mindenhol ugyanaz az èrettsêgi...
4: te komolyan azt gondolod, hogy egy szakközepes felkészítés azonos szintű egy Fazekas, vagy Treffort, stb. stb. gimis háttérrel...???
Bekerülni nyilván nem lehetetlen az ELTE-re, vagy más egyetem mat-fiz szakára - na de BENTMARADNI...??????
Azt, mert a tananyag ugyanaz. Ugyanúgy lehet emelten is èrettsègizni ,aki akar... és amilyen tárgyakból akar...
Az érettségi elkezdődik májusban, az ország utolsó zugában is ugyanaz a feladatlap, mint az első zugában....
#6: aztan .nézd meg hogy kik végzik el az egyetemet ilyen szakon...
Akik a Treffortból, Fazekasból, Piaristáktól es egyeb csúcsgimikben érettsegiztek...
Èn tudok gimnazistát aki kukás, ès villamosmernököt, aki szaros villanyszerelökènt kezdett.
Bàr a villanyszerelö egy elég nehéz szakma, szerintem több tudás kell hozzá, mint egy tanàrihoz...
Gimnáziumokban meg ne patronàljuk. Èpp az a baj az csak egy sima szaros èrettsègit ad. Àltalànos dolog..megbírkózik vele bárki..
Èn szakközèpiskolàból ( Kossuth Zsuzsanna Kereskedelmi szki dabas) mentem Gödöllőre a környezettudomànyi és term.vèdelmi karra, ès mit ne mondjak nehéz...ez az igazi kihívás, nem a gimi vagy szakközèp szakképző..
Tanárok felkészítők bárki bárhol bármilyen lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!