Egy nappali tagozatos angol-töri tanárnak heti hány
órája van?(meloznom kell majd melllette es tudnom kellene,
hogyan kalkulaljak)
Nekem 22 volt pályakezdőként, de erre 11 lyukasóra jött rá (nyilván szar volt, de senkit nem érdekelt), így 33 órát benn voltam, a készüléssel meg elment otthon vagy másik 10.
2023. márc. 27. 20:50
Ja, hallgató vagy? Akkor azt kellett volna írni, nem azt, hogy tanár vagy.
2023. márc. 27. 20:50
Én is meló mellett toltam végig az angol-töri szakot. Szörnyű volt :) Ki is égtem, szó szerint, olyan depressziós voltam a leterheltségtől. Mondjuk nekem vendéglátáson kívül nem nagyon volt más meló, az meg eleve... hát nem a legjobb munka, de jól kerestem. Szóval végig lehet csinálni, de nem ajánlom senkinek. Volt olyan félév, amikor 3x is 8-18.30-ig voltam suliban, és akkor utána még beadandók, feladatok stb.
Aztán amikor végeztem az egyetemmel akkor ott is hagytam a tanárságot, annyira nem érte meg.
2023. márc. 27. 21:00
"Egy nappali tagozatos angol-töri tanárnak heti hány órája van?(meloznom kell majd melllette"
22 a kötelező óraszám, és ez is meló (plusz a készülés az órákra, az adminisztráció, meg még millió más mellette), nem csak amivel pénzt is lehet keresni. ;-)
2023. márc. 27. 21:01
#4 rosszul írta a kérdező, ő még csak az egyetemi oktatás óraszámára kíváncsi az a-t tanár szakon.
2023. márc. 27. 21:10
Ez volt a szakpárom. Napi 6-8 óra mindig volt, de nem egyhuzamban, mert volt olyan, hogy másfél órás lyukakkal. Haza nem tudtam menni, egész nap benn voltam. Arról nem beszélve, hogy gyakorlaton limitált a hiányzás és persze gyakran az eladások között volt. Nem tudom milyen munkát lehet mellette végezni úgy, hogy fél évente más lesz az órarend.
2023. márc. 27. 21:23
Ha dolgoznod kell a tanár szakos egyetemi tanulmányok mellett, inkább menj levelezőre, különben azt kockáztatod, hogy idegroncs leszel, különösen a vizsgaidőszakokban és a szorgalmi időszakok végén.
2023. márc. 27. 21:33
8/17 A kérdező kommentje:
Gondolod nem lehet megcsinálni heti 26 óra munka mellett? #7
Az napi 5 óra, totál esélytelen.
2023. márc. 27. 21:55
Nem tudsz dolgozni, mert a gyakorlatokat akkor nem tudod csinálni, főleg az angol lenne probléma, mert ott több a gyakorlat és vannak ráépülős tárgyak is. A töri nem pont ilyen, de az se lenne könnyen megoldható.
2023. márc. 27. 22:16
Kapcsolódó kérdések: