Szerintetek minek lenne érdemes továbbtanulnom?
"Ilyen matekkal?🤣 Menjen infóra? Vagy gazdaságira? Még viccnek is rossz, gondolom soha nem jártál egyetemre azért ajánlgatsz ilyeneket neki. Mérnökire nem küldenéd?😁🤦"
A többi kérdés alatt meg olyanokat olvasok, hogy én hármas matekkal végeztem el a gazdasági matekot.
Nem mindegy hogy miért volt hármas. Sok ember csak a lustaság miatt lett kettes-hármas, kellő energia és idő befektetésével lehettek volna ötösök is. Személyeskedni viszont bukottak is tudnak aranyom 😘
"#2
Nem mindegy hogy miért volt hármas. Sok ember csak a lustaság miatt lett kettes-hármas, kellő energia és idő befektetésével lehettek volna ötösök is. Személyeskedni viszont bukottak is tudnak aranyom 😘"
Ezt a kommented nekem írtad, de a HATOS KOMMENT NEM ÉN VAGYOK. Én most reagálok először erre a kommentedre. A kérdésben nem volt róla szó, hogy a kéárdező csak lusta volt, vagy nem is ment neki a matek, szóval a kommented ÖNGÓL kedveském! :))
Akkor ki vagy te, a kérdező másik profilról?:D Ha észreveszed megszólítás alapon mentek végig a hozzászólások, tehát akkor az egyiket magadra vetted úgy hogy meg sem szólítottalak. A másik fele meg értelmezhetetlen mit akarsz vele mondani. Én ettől függetlenül védem az állításom, lehet sikeres az egyetemen korábban gyengébb tanuló, sőt még fordítva is van ilyen (minden élethelyzet más) nincs értelme ezen fennakadni, tessék a kérdésre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!