Szerintetek minek lenne érdemes továbbtanulnom?

Figyelt kérdés
Jelenleg szakiskolába járok. Nem szeretem a kemény fizikai munkát, nem szeretek szakmunkások között kenni. (Persze van 1-2 jófej.) Ez idő alatt megtanultam németül, angolul. Érettségin matekból 3-as leszek úgy érzem. A matematika az ami nem nagyon megy. Másból 4-5 leszek. A legjobban nyelvet szeretek tanulni.
2023. jan. 26. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Informatikai vagy gazdasági irányban gondolkozz.
2023. jan. 26. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen matekkal?🤣 Menjen infóra? Vagy gazdaságira? Még viccnek is rossz, gondolom soha nem jártál egyetemre azért ajánlgatsz ilyeneket neki. Mérnökire nem küldenéd?😁🤦
2023. jan. 26. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

"Ilyen matekkal?🤣 Menjen infóra? Vagy gazdaságira? Még viccnek is rossz, gondolom soha nem jártál egyetemre azért ajánlgatsz ilyeneket neki. Mérnökire nem küldenéd?😁🤦"

A többi kérdés alatt meg olyanokat olvasok, hogy én hármas matekkal végeztem el a gazdasági matekot.

2023. jan. 26. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez talán segít

2023. jan. 26. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy miért volt hármas. Sok ember csak a lustaság miatt lett kettes-hármas, kellő energia és idő befektetésével lehettek volna ötösök is. Személyeskedni viszont bukottak is tudnak aranyom 😘

2023. jan. 27. 09:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Itt nem én vagyok a bukott😘 Én már rég teljesítettem a matematika 1-2-3-at mérnök szakon aranyom😘 Ne nekem mutasd már be mivel jár egy reál szak, mert még emelt 5-ös matek érettségivel is szoktak bukni matematikából, mechanikából, elektroból, mérésből fizikából stb. Rengeteg tárgy matekos, ugyanez érvényes az infó szakra is😘 Nem azt mondom hogy tutira megbukik valaki 3-as közép matekkal, de a valószínűsége elég nagy. Ezt mutatja a lemorzsolódás száma is, mi egyetemünkön az első évben 80% körül szokott lenni. Ezek tények, nem én találtam ki, az is tény hogy a matematika-mechanika szokta megszórni a népet
2023. jan. 27. 10:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Na de jó, akkor most már válaszolhatnál a kérdésre is, ahelyett hogy itt önérzeteskedsz.
2023. jan. 27. 10:31
 8/9 anonim ***** válasza:

"#2

Nem mindegy hogy miért volt hármas. Sok ember csak a lustaság miatt lett kettes-hármas, kellő energia és idő befektetésével lehettek volna ötösök is. Személyeskedni viszont bukottak is tudnak aranyom 😘"

Ezt a kommented nekem írtad, de a HATOS KOMMENT NEM ÉN VAGYOK. Én most reagálok először erre a kommentedre. A kérdésben nem volt róla szó, hogy a kéárdező csak lusta volt, vagy nem is ment neki a matek, szóval a kommented ÖNGÓL kedveském! :))

2023. jan. 27. 12:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor ki vagy te, a kérdező másik profilról?:D Ha észreveszed megszólítás alapon mentek végig a hozzászólások, tehát akkor az egyiket magadra vetted úgy hogy meg sem szólítottalak. A másik fele meg értelmezhetetlen mit akarsz vele mondani. Én ettől függetlenül védem az állításom, lehet sikeres az egyetemen korábban gyengébb tanuló, sőt még fordítva is van ilyen (minden élethelyzet más) nincs értelme ezen fennakadni, tessék a kérdésre válaszolni.

2023. jan. 27. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!