Fizikus- mérnök, érdemes lenne megpróbálni?
Figyelt kérdés
Most olvastam erről az új, angol nyelvű képzésről amit a BME indít 2023-tól.
Szerintetek megjelöljem? A matematika és a villamosmérnöki szak érdekelnek még, de úgy gondolom ezzel sem járnék rosszul, viszont vannak kétségeim azért. Mondjuk, hogy mindenből is egy kicsit, de semmit sem alaposan. Mi a véleményetek, ti tanulnátok ezen a szakon?
2022. dec. 21. 11:50
1/5 anonim válasza:
Nem tanulnék. Ha a fizika érdekel, menj fizika szakra, ha a műszaki tanulmányok, menj az adott mérnöki szakra, meg fogják hozzá tanítani a szükséges fizikát.
2/5 anonim válasza:
Nesze semmi, fogd meg jól.
Vagy fizika, vagy villamosmérnök alapszak.
3/5 anonim válasza:
Szerintem jó képzés lehet, de még nagyon kiforratlan. Az ilyen friss szakokra szerintem nem érdemes menni.
Szerintem matekra ne menjél, menjél inkább villamosmérnöknek. Villamosmérnöknek keresett szakma, jól is fogsz keresni.
4/5 anonim válasza:
Nem matek, hanem fizika.
A úgy mind a kettő nagyon jó.
Lásd adattudomány, biztosítás és pénzügy.
5/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy bármi új kepzes van, bekerul az önéletrajzod egy céghez, és ha netán nem rugalmas a Hr-es simán kikukazhatja az oneletrajzod úgyis, hogy amúgy el tudnád látni a feladatod mert a vegzettseged is passzol hozza. En új képzéssel pont ezért is vigyáznek. A villamosmérnöki képzés még a mérnöki teruletek között is a legjobban keresett teruleten van, avval sztem jobbak a lehetőségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!