Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ezek alapján milyen képzést...

Ezek alapján milyen képzést lenne érdemes megpróbálnom?

Figyelt kérdés

11-es vagyok, gimnazista, idén 1 tárgy híján kitűnő, sajna még mindig nem tudom milyen irányban szeretnék elhelyezkedni.

Matek: Kedvenc tárgyam, érdekel, leköt, két évig emeltben tanultam (úgy nehéz volt), idén középszinten és így szinte csak hibátlan dogáim voltak

Fizika: Közömbös, elektronikai rész valamennyire érdekelt is

Töri: Sokszor bonyesz, most volt két jó témám (1. VH és a világ a vhk közt)

Angol: Emeltezni fogok, nyelvvizsga megvan, nagyon szeretem

Magyar: Nyelvtan gyakorlati része okés, irodalomban a versek értelmezései nem mennek, nem nagyon tudok belelátni kb semmit

Info: hardveri dolgok érdekeltek nagyrészt, programozáshoz hülye vagyok

2022. jún. 7. 23:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen mérnöki szakma?
2022. jún. 7. 23:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Matek, angol, infóval biztos, hogy nem hagynám ki az infó szakot. Van gazdinfó is, nem kell feltétlen programozni. De hogy manapság nem mennék el más irányba, az biztos. Még egy sima webfejlesztő is jól és rugalmasan tud dolgozni, főleg jó angollal, a világ bármely pontján, de ha az üzleti matekot mellé teszed, a csillagokat lekeresed és sosem kell aggódnod, kit szavaznak meg a birkák.
2022. jún. 8. 00:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!