Mennyire nehéz a gépészmérnöki szak egy 5-ös közép matematika érettségivel?
Figyelt kérdés
Szorgalmas vagyok2022. dec. 26. 00:42
41/50 A kérdező kommentje:
Nem ezzel a témával kapcsolatban akartam de már mindegy
2023. jan. 9. 20:26
42/50 anonim válasza:
Matekból az egyik legrosszabb voltam erős gimiben. Legrosszabb alatt négyest értek. A középszintű érettségim is csak 68%-os lett, pedig marha sokat gyakoroltam. Mindenki lebeszélt a mérnöki szakról. MatI-nél vért izzadtam, sírtam rengeteget (lány vagyok). Harmadjára sikerült egy 3-ast összehoznom, addig egyesek sorban. Utána mi lett velem? Voltak nehézségek, de Mat2, Stat stb. mindet behúztam elsőre négyesre, ötösre. Tanárok azt hitték csalok. :D Hát nem, csak megtanultam tanulni. Csúszás nélkül végeztem. :)
43/50 anonim válasza:
42. Gratulálok! Milyen mérnök lettél?
44/50 anonim válasza:
Gépészmérnökin hallgattam. :) Tanárok úgy ültettek el a 3-as mat1-em után az első padba mindig, mert mi az, hogy 5-ös ZH-kat írok, biztos néztem a szomszédról, aki egy paddal arrébb ült. :D
45/50 anonim válasza:
Klassz vagy! Húgom is gépészmérnök. 🤗
46/50 A kérdező kommentje:
Hol végeztél?
2023. jan. 14. 10:44
47/50 anonim válasza:
Azért a mateknál lesz nehezebb tárgy is
48/50 A kérdező kommentje:
Melyik egyetemen?
2023. febr. 4. 14:36
50/50 A kérdező kommentje:
A #42-tőp kérdeztem, hogy melyik egyetemen végzett
2023. febr. 4. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!